Angelika969 0 Napisano Lipiec 24, 2016 Proszę poradźcie, Przez 4 lata brałam tabletki Microgynon21 Ale w ubiegłym miesiącu moja Pani ginekolog zaproponowała zmianę na tabletki nowej generacji Hastina. Są to tatabletkibletki 24 + 4 tabletki placebo. Zawsze wszystkie tabletki biorę o jednej porze, żadnej nie pominęłam i zawsze miałam okres tego samego dnia. W ubiegłym miesiącu wzięłam pierwsze opakowanie nowych tabletek. Dzisiaj jest 4 i ostatni dzień przerwy a ja dalej nie dostałam okresu. Czy to jest kwestia zmiany tabletek i w dodatku na inny format 24+4 czy mam się martwić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 24, 2016 Na tabletkach nie ma się okresu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angelika969 0 Napisano Lipiec 24, 2016 No dobrze, to nie wystąpiło krwawienie. Czy to niepokojące? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 3, 2017 tabletki na duży obfity wytrysk http://prosent600.com/tabletkinaduzywytrysk.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach