Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od męża na urodziny dostalam... Pralkę!

Polecane posty

Gość gość
gość dziś [01:00 kur/wa to cię ewidentnie na ten świat wydała, bo nie wierzę, ze normalna kobieta takie coś mogla wydalić, to po pierwsze, a po drugie jakie WASZE pralki i zmywarki? a czyje gacie się tam piorą? tylko nasze? a po czyich obiadach tam się naczynia myją? tylko po naszych? i skąd ty tę wiedzę o podziale wydatków czerpiesz? to, że sobie zwiąłes dziunię z dyski w remizie, która swoje 700zł wypłaty z warzywniaka przepierdziela na kreacje z pepco i kosmetyki z avonu to nie znaczy, że w każdym domu tak jest. Ja wszystko co konieczne do życia kupowałam na równi z mężem i w sumie nie znam nikogo kto by tak nie robił.

Gość gość
Wybacz, ale narzędzia dla niektórych "chłopców" są jak zabawki. Oni mogą siedzieć w garazu godzinami kręcić, rozkrecac, ulepszać, bo taka ich pasja. Nie sadzilam, ze niektórych kobiet pasją jest pranie, że by taj ryj ocieszyly na widok pralki. Co innego jest kiedy dana czynnośc w domu jest pasja jednego z domowników. Jeśli kobieta kocha gotować to dobra książka kucharska wywoła u niej uśmiech, bądź nowe innowacyjne foremki do babeczek. Jeśli ty w małżeństwie wyliczasz wszystko na pol to wspolczuje takiego życia.

Gość gość
A ja marzę, aby mąż mi na urodziny kupił zmywarkę. ...i jakim cudem wyczarowal miejsce na nią. Mamy pieniądze, ale miejsce brak.

Gość gość
Kafeterianki nie przepuszczą żadnej okazji, żeby się wzajemnie poobrzucać błotem. Kultura dyskusji na najwyższym poziomie! Brawo! W prawdziwym życiu, jak koleżanka ma inne zdanie, to też ją wyzywacie od kucht i debilek? Autorko, rozumiem, że prezent nie przypadł Ci do gustu, ale moim zdaniem Twój mąż miał szlachetne intencje. Zbliżały się Twoje urodziny, Ty często wspominałaś w tym okresie, że potrzebna jest nowa pralka, facet połączył jedno z drugim i wykminił, że marzysz, aby na urodziny dostać właśnie pralkę. Pewnie myślał, że spełni Twoje marzenie i sprawi Ci tym wielką przyjemność. Oczywiście to Ty najlepiej znasz swojego męża, więc ochłoń i spróbuj przemyśleć na chłodno, bez emocji, dlaczego wybrał właśnie taki prezent. Może przyznasz mi rację

Gość gość
Wcale nie dziwię się Autorce. Pralka to po prostu sprzęt domowy, równie dobrze w ramach prezentu mógł wycyklinować parkiet. Mój Ojciec kiedyś dał Mamie na imieniny gigantyczne kieliszki do wódki z których korzystał wraz z kolegami podczss imprez w domu. Mama była w siódmym niebie

Gość gość
Ja kiedys dostalam zlewozmywak i baterie... A jeszcze kiedy indziej dostalam kg kielbasy i kapuste kiszona, bo kiedys, glupia, stwierdzilam ze kwiaty szybko wiedna, malo praktyczne :P

Gość gość
Faceci nie myślą. Mógł kupić jeszcze kwiaty i czekoladki. Chyba byś się ucieszyła?

Gość gość
Autorko, nie przejmuj sie jadem. Pralka? Toz to sprzet codziennego uzytku dla calej rodziny, wiec jaki to prezent tylko dla ciebie? Moze i twoj chlopina mial dobre zamiary, ale predzej zrozumialabym gdybyscie obydwoje zadecydowali ze kupujecie sobie nowa pralke pod choinke. Jak beda jego urodziny przyjdz do domu majac pod pacha nowy odkurzacz/kosiarke/zestaw talerzy +zestaw sztuccow/mikser+komplet garnkow/zelazko/waga kuchenna + waga normalna/deska do prasowania +stojaca suszarka/mała drabina +wiertarka, cokolwiek wybierz sobie z tego i daj mu z usmiechem na twarzy wraz ze slowami : "to dla ciebie kochanie z okazji urodzin, niech ci sluzy i przynosi radosc".

Gość Ale to już było
Autorko, czy jesteś taka głupia naprawdę, czy udajesz.

Szukasz fajnego i nietypowego wisiorka na prezent urodzinowy, Walentynkowy lub rocznicowy? Piękny model jest dostępny w sklepie internetowym CoZaCena - www.cozacena.pl , który przedstawia tarcze zegara z serduszkiem. Polecam. Pewna wysyłka i niska cena!