Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

piwo na grilla

Polecane posty

Gość gość

ostatnio widziałem reklamę biedronki i koleś się tam chwalił, że jak jedzie na grilla to kupuje piwo i mięso - jak dla mnie robienie takich reklam to trochę takie januszowanie

Gość gość
targetem biedronki są janusze więc w czym problem

Gość gość
Nie wiem czy januszowanie - wszyscy tak robią, ale polecanie do grilla tego piwa, które pije każdy janusz to faktycznie jest beka

Gość gość
Uwielbiam włoską kuchnię zdecydowanie bardziej niż polskiego grilla

Gość gość
Póki w Polsce nie zmieni się kultura piwna to wszystko związane z piwem będzie postrzegane jako januszowanie. Na szczęście się to zmienia i powstają takie browary kontraktowe jak doctor brew albo pinta, które warzą dobre piwo i do tego robią kawał dobrej roboty. Jeśli w ogóle chodzi o piwo na grilla to najlepsze są lagery według mnie, ipa są cięższe. Jak ktoś chce dobre piwo na grilla to najlepiej wziąć sobie grape lagera, perfect lagera, befree z doctora brew albo hoplagę i pierwszą pomoc z pinty, ewentualnie 1na100 z kormorana

Gość gość
Ja tam lubię sobie pić piwo do grilla - a piwo to wybieram różne zależnie od tego czy kiełbasa, boczek czy papryka :) naprawdę, polecam - mieszkałem we włoszech kilka lat i tam ta kultura piwna jest o wiele bardziej rozwinięta niż u nas i właśnie stawiają na to, żeby te piwa i kuchnia były jakoś w miarę spójne

Gość gość
Wiecie po czym poznać ludzi, którzy piją piwa kraftowe? Na pewno wam o tym powiedzą! Ale to dobrze, że się pojawiają, bo te polskie piwa do niedawna były w fatalnym stanie

Gość gość
Piwo na grillu <3

Gość gość
ale prawda jest taka, ze dobre piwko do grila pasuje bardzo, perłe zawsze kupuje jak grill ma sie dziać

Gość gość
Wiadomo, że jak kogoś nie stać, to kupi piwo z promocji, ale nie oszukujmy się – piwa z koncernów nie dorównują tym z browarów regionalnych. Ja osobiście na imprezy często zamawiam piwo sądeckie z tego browaru http://pilsweizer.com/ i uważam, ze warto dać szansę polskim produktom, chociaż są trochę droższe.