Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sudocrem w rosmanie za 20 zł ogłupieli już na maksa.

Polecane posty

Gość gość

Po**bało ich w rosmanie z tymi cenami ostatnio.... ;/

Gość gość
Sudocrem jest beznadziejny i drogi, idź do apteki i kup krem z cynkiem firmy Tena - dużo lepszy i tańszy.

Gość gość
A każe ci ktoś tam kupować? W dodatku kupować taki szajs? :D

Gość gość
mnie interesuja tylko promocje.

Gość gość
Nie rozumiem tego boom na owy krem. Dostałam od znajomej z Holandii cały nawiększy jaki jest i użyłam raz w sumie nie wiem na co. Totalnie zbędny wydatek.

Gość gość
Dlaczego beznadziejny? U mnie sie sprawdza, corka ma 11 miesiecy a tylko raz miala lekko odparzona pupe a w dzien i tak jej nie smaruje tylko na noc bo spi od 20 do 7 rano bez zmiany pieluchy

Gość gość
gość dziś ja tam dziecku wolę parafiny na skórę nie pchać, ale ty rób jak chcesz :P

Gość gość
P.S. popatrzyłam dokładniej na skład Sudocremu: już pal sześć tę parafinę nawet, ale glikol propylenowy??? Tona konserwantów? TO mam na skórę dziecka dawać??? :o

Gość gość
Szczerze powiedziawszy jak wszedł ten sudokrem na rynek to akurat miałam niemowlę, kupiłam i nic rewelacyjnego. Zwykły krem bambino był lepszy.

Gość gość
Skoro już komentujecie takie produkty, to może byście laskawie zauważyły, że Sudocrem to krem LECZNICZY a nie do codziennej pielęgnacji pupy dziecka :o :o Zawiera sterydy, które jak nic innego sprawdzają się do leczenia ciężkich odparzeń czy odleżyn :o Porównywanie go z maścią cynkową czy bepanthenem jest ignoranctwem i jawnym brakiem wiedzy nt tego o czym się wypowiadacie :o 🖐️

Gość gość
10:59 z ust mi to wyjęłaś

Gość gość
10:59, dokladnie... :)

Gość gość
Jakie kuźwa sterydy??? :D Który składnik w nim jest sterydem??? :D

Gość gość
Szkoda tylko, że producent nazywa go preparatem PIELĘGNACYJNYM, a nie LEKIEM i nie ma rejestracji jako lek.

Gość gość
Szkoda tylko, że producent nazywa go preparatem PIELĘGNACYJNYM, a nie LEKIEM i nie ma rejestracji jako lek.

Gość gość
Co Wy macie z tym rosmanem? Codziennie po iles tematów jak drogo. Bylam wczoraj w miescie turystycznym (gdzie sieciowki z reguly i tak podwyzszaja ceny) i kupilam rzeczy w normalnych cenach. Co konkretnie podrozalo procz tego sudocremu?

Gość gość
Bo to nie jest żaden lek. Nie zawiera żadnych sterydów, jest takim samym smarowidłem do tyłka jak masa innych, tyle, że o dużo gorszym składzie od choćby smarowidła marki własnej rossmana.

Gość gość
Sudocrem to najgorsze szajstwo. Dużo lepszy linomag za 6 zł w aptece w białej tubce. Przynajmniej bez żadnych swinstw w składzie.

Gość gość
Sudocrem posiada śladowe ilości sterydów - skoro twierdzi tak trzech niezależnych od siebie pediatrów, to raczej wierzę im niż dziuniom z kafeterii 🖐️

Gość gość
No to przeczytaj ulotkę sudocremu, mózgu. Producent wyraźnie zaznacza, że używa się go w celu LECZENIA, a także prewencji tuż po zakończonej prewencji. Uwielbiam, jak wypowiadacie się na temat czegoś, o czym nie macie zielonego pojęcia. Ponad to - nie ma żadnego przymusu kupowania środka, który stworzony jest na bazie alkoholu (a więc który jeszcze bardziej wysusza niż zwykły Linomag czy maść cynkowa = który nadaje się do poważniejszych rzeczy niż posmarowanie pupy przy każdorazowej zmianie pieluchy)

Gość gość
Sterydy z ulotki Sudocremu oficjalnie zostały wycofane w 2013 roku. Ten, kto wierzy, że zniknęły również ze składu jest, eufemistycznie rzecz ujmując, naiwny :D

Gość gość
Producent może sobie napisać, że się go do malowania ścian używa. Lekiem jest produkt jako lek zarejestrowany i poddany konkretnym procedurom. A sterydów żadnych tam nie ma.

Gość gość
ten, kto wierzy, że producent ryzykowałby karę i zniszczenie dobrego imienia firmy za skład niezgodny z deklarowanym jest zwyczajnie głupi

Gość gość
Poszukaj sobie Urzędowego Wykazu Leków Dopuszczonych do Obrotu na Terenie RP i znajdź mi tam Sudocrem. To nie jest lek i koniec kropka. A skład ma beznadziejny i tyle.

Gość gość
No to co waszym zdaniem jest bezpiecznie i ma dobry skład?

Gość gość
Np. Hipp, Mustela, Babydream.

Gość gość
Jakie polskie kosmetyki kupujecie w Rosmanie?