Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety większe i silniejsze od mężczyzn

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiało was kiedyś jak wyglądałby świat gdyby kobiety były większe i silniejsze od mężczyzn? Gdyby stało się to z dnia na dzień, np jako facet zasypiasz i budzisz się mając 150 cm wzrostu a twoja kobieta 200 cm. Co byś zrobił? Co bys zrobiła z taką przewagą? Ja myślę że świat dla facetów stałby się bardzo trudnym miejscem.

Gość gość
mysle ze wtedy wogole niepociagaliby mnie faceci - takie karakany 1,50. jednak wzrost to 1/3 meskosci. az sie dziwie, ze ich do nas ciagnie, oni to jednak proste stworzenia

Gość gość
Jednak jakoś sex byś musiała uprawiać, mimo że wszyscy faceci byliby niżsi o 2 głowy i 4 razy słabsi. Ciekawi mnie tylko jak kobiety by to wykorzystały.

Gość gość
A facetów zawsze będzie ciągnąć do kobiet. Nieważne ze zdecydowanie większa i silniejsza przez co moze go 'zdmuchnac' jednym liściem. Ważne ze ma cycki.

Gość gość
uwierz mi nie musialabym, zyje od 3lat bez seksu i calkowicie mam pod kontrola swoje popedy - juz zaden facet nie wykorzystuje mojej biologicznej popedliwosci zatem skonczyla sie zabawa. nie zbajeruje mnie zaden fajfus na obietnice jakiegos zayebistego ********** to juz mnie nie rusza :D

Gość gość
Jasne rozumiem :) Dlatego mogłabyś sytuacje wykorzystać w inny sposób :)

Gość zza winkla
Ja to bym wtedy zaczął wymagać. Że niby ja taki drobniutki, kruchy i słaby żądałbym opieki i ochrony od takiej przecież silnej i postawnej kobiety :D

Gość gość
Gorzej jakbyś ja zezloscil czymś :D

Gość zza winkla
Byłbym grzeczny i o ile zgodziłaby się mnie utrzymywać to obiadki bym gotował i odkurzał :P

Gość gość
A do łóżka to siłą by zaciagala :D

Gość zza winkla
No przecież to normalne, że osoby małe i wątłe często mają migrenę ;)

Gość gość
Myślę że migrena to nie byłoby wytłumaczenie tylko wzięła by za nogę i rzuciła na łóżko :D

Gość gość
wtedy faceci by sprzatali gotowali i spedzali dzien z dziecmi, a my bysmy zarabialy na nich, przychodzilabym po dniu zrzucania wegla cala umorusana i nie chcialoby mi sie kapac tylko zaciagalabym do lozka i brala to co mi sie nalezy, taka usmolona :)

Gość zza winkla
To już perwersja :D Ale czemu nie :)

Gość gość
yebalabym ich straponem tak jak w f**k vip: toxic angels, chetnie bym tez g****ila. poczucie sily i wladzy na dobre by mnie zdeprawowało. rzuciłabym mu 3pak bokserek z hm, 6pak skarpetek z bazarku ALE BEZUCISKOWYCH, jakas stówke na drobne wydatki i yeb.alabym cala noc - skoro tak o niego zadbalam po wypłacie to niech radosnie i chetnie nadstawia dupke :)

Gość gość
'Maly, do łóżka ale już! ' :D A najgorzej jak wróc***ijany. To już nie z wałkiem będzie czekać tylko ręką za gardło podniesie :D

Gość gość
przyprowadzalabym kolezanki zeby go ujezdzaly az nie bedzie mial sily. nie mialby nic do gadania. ja bym sobie z boku z fotela to obserwowala, z winkiem w reku. znalby wtedy moje dobre i laskawe <3 :D

Gość gość
Gwałty by były ma porządku dziennym.

Gość gość
dokladnie, kobiety nie mialyby litosci. nie placilybysmy nigdy za seks, bralybysmy sila co nam sie nalezy. meskie prostytutki mialyby tylko klientele wsrod gejow. kobieta by nigdy za faceta nie zaplacila, wzielaby go sila. kolezanki by trzymaly za rece i nogi a ja bym ujezdzala chuja. niech zyje przyjazn zenska :)

Gość gość
gość dziś proponuję skecz - xx znam genial :D

Gość gość
A jak taki ma flaka zamiast penisa? No chyba że będziesz gwłcić go analnie

Gość gość
jak ma flaka to odchodze