Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

masturbacja przy żonie zamiast seksu

Polecane posty

Gość gość

Mój mąż zamiast mnie dotykać i kochać się ze mną, woli leżeć obok mnie i gdy jestem już śpiąca zaczyna się przy mnie masturbować, często nawet nie jestem w stanie mu pomóc, bo jest już po północy a ja wstaję do pracy o 6.00. Jestem w półśnie i przytulam się do niego, czasem prosi żebym go chwyciła i mu pomogła oraz żebym opowiadała mu o swoich fantazjach, ale wtedy juz mam taki piach w oczach, że ledwo to umiem zrobić... ale staram się. Często też idzie po moje buty zaczyna je lizać i całować, i wtedy jest już zupełnie w niebie, a ja leże obok i myślę, że gdyby była chociaż 22.00 to umiałabym się pozbierać i dołączyć do jego zabaw. Potrafi tak do 3.00 nad ranem i najczęściej dochodzi w rękę. Teraz jak jestem w ciąży, to w ciągu dnia jest dla mnie bardzo czuły i w nocy też trzymamy się za ręce i mamy splecione nogi, ale gdy nachodzi go ochota (raz na tydzień/ dwa tygodnie) to nadal jest tak samo... Raz postanowiłam sobie że obrócę się na drugi bok i postaram się nie uczestniczyć w tym, trwało to do 3.00 i na końcu doszedł zupełnie bez mojego udziału/ zainteresowania. Serce waliło mi z przejęcia tak naprawdę, bo czułam że chyba przestaję mu być potrzebna. Powiedziałam mu że boję się że będzie wolał rękę ode mnie, ale on twierdzi że nie ma szans.. Nic nie rozumiem, co to wszystko oznacza?

Gość gość
A co mial ci prawde powiedziec ze go juz nie podniecasz i woli reke? Jestes naiwna kobietko!

Gość gość
Po prostu powiedziałam mu jak się czuję.

Gość gość
Wiem, że mu się podobam i nie tylko to czuję ale, to widać jego błyszczących oczach i rozszrzerzonych źrenicach jak patrzy na mnie w ciągu dnia. Czy jakiś mężczyzna może mi to po męsku wytłumaczyć? Czy i jak to mogę zmienić?

Gość gość
Poniżej zamieszczam jego wypowiedź na czacie na ten temat, gdy kiedyś go z nim poruszałam "tu jest dziwna sprawa, czasami podchodze do tego jak do zła koniecznego a czasami mam ochotę po prostu to robić przy tobie, najlepiej przet twoją twarzą:) i patrzeć jak ty to robisz, chciałbym cię nagrać podczas masturbacji, i to wiele razy i nie koniecznie tylko samą dłonią" To było 3 lata temu, jeszcze byliśmy przed ślubem - teraz mam wrażenie że to idzie wszystko w niewłaściwą stronę, chcę to zatrzymać

Gość gość
Niemartw sie jest to ok. Ja tez tak robiłem jak moja niemogła. Takwiec robi to bo go ciśnie.

Gość gość
Dzięki za odpowiedzi, czyli najlepiej zaakceptować to i przyzwyczaić się do tego?

Gość gość
"Liże buty" co za idiota...

Gość gość
Moja zona za sexem to tak nie bardzo i tak samo jadę na ręcznym, albo sam, albo przy niej. Ale z tymi butami to przesada, moim zdaniem to zakrawa na zboczenie.

Gość gość
im bardziej schodzone, tym lepiej. W nocy lubi zakładać mi je na stopy i to wystarczy żeby miał erekcję, i się na nie trysnąć. Podejrzewam, że wielu facetów tak ma i z takim określeniem raczej zachowałabym ostrożność.

Gość gość
Jeśli mogłabym jeszcze zapytać, czemu twoja żona nie za bardzo jest za seksem, powiedziała Ci o tym, po czym uznałeś że musisz radzić sobie sam?:)

Gość gość
Do autorki tak niejest ztym cos nietak. Ale zastosuj taki myk. Jak będzies koło niego wyciagnij mu ptaka i go strzep. Powiec ze musiz widziec jak daje mlecko

Gość gość
Dobry pomysł, jak zrobię to jeszcze w godzinach 16.00 - 24.00 to może się przestawi na realne godziny, hehe:)

Gość gość
Dotąd zazwyczaj dawałam mu pole do podjęcia inicjatywy, bo bałam się że uzna mnie za jakąś seksoholiczkę jak będę sama zaczynać. Ale może warto zaryzykować taki "tytuł".

Gość gość
Do autorki jak to zrobisz to napisz. Kieruj tekst do mnie czyli mis.

Gość gość
Odpowiem, jest nie za bardzo za sexem od czasu jak zachorowała na S.M i od tamtej pory muszę sobie radzić sam.

Gość gość
Jeśli to cię podnieca, to opiszę ci ze szczegółami ;P

Gość gość
oj, przykro mi... pomyślałam sobie wcześniej, że może jest jakiś powód w zachowaniu kobiety, że mężczyzna dochodzi do takiego wniosku. Wtedy na pewno unikałabym takiego zachowania. Trzymam kciuki, żeby wszystko wróciło do normy...

Gość gość
Raczej nic z tego bo na S.M nie ma lekarstwa. Jak widać każdy ma jakieś problemy. Pozdrawiam

Gość gość
Teraz poczytałam co to jest S.M... nie wiem przez co musisz przechodzić i wiem, że to dziwnie zabrzmi ale.. podziwiam Cię. W takiej sytuacji jest to zupełnie zrozumiałe...

Gość gość
Co to jest S.M.?:-|

Gość gość
stwardnienie rozsiane. ja wiem, lezalam w szpitalu z kobieta, ktorej corka po 10-15 latach brania lekow na SM dostala albo remisji albo calkowicie zahamowano chorobe? starsza kobieta wiec nie za bardzo umiala wytlumaczyc. ponoc corka funkcjonuje normalnie ale zagranica - tam zyje od dawna - Włochy

Gość gość
Ja dopiero teraz poczytałam i pomyślałam sobie też, że zdecydowanie mój problem stał się błahy i do pokonania przy dużo mniejszym nakładzie sił.

Gość gość
Miś, dzięki ;]