Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰 na kawie

emocje kobiet

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Mi艂o艣膰 to postawa, to bezinteresowny dar z samego siebie, to dawanie, s艂u偶ba...Rozumiesz??? czy nie???

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Przepraszam, po ile banany?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mi艂o艣膰 a zakochanie to dwie r贸偶ne sprawy, kt贸re nic nie maj膮 ze sob膮 wsp贸lnego. Mo偶e jedynie to, 偶e CZASEM Z ZAKOCHANIA RODZI SI臉 MI艁O艢膯. CZASEM...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
haha i co jeszcze? :) poczytaj najpierw ignorancie. emocje odpowiadaj膮 za kochanie, za poczucie wi臋zi i blisko艣ci. to oczywiste i nie wiem jak mo偶na o tym nie wiedzie膰. rozum to tylko ch艂odna kalkulacja plus贸w i minus贸w - je艣li wy tak "kochacie" to tylko mam racj臋, 偶e tego nie potraficie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ciesz si臋, 偶e mamy te emocje, bo inaczej w og贸le by艣my na Was nie spojrza艂y i nie byliby艣cie nam wtedy do niczego potrzebni. Tylko dzi臋ki naszym emocjom zwracamy w og贸le na Was uwag臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
16: 10 Emocji, pragnie艅 blisko艣ci to w mojej mi艂o艣ci jest tyle, 偶e gdyby艣 wiedzia艂a, to by艣 os艂upia艂a... A jednak we mnie jest okre艣lona postawa. Jaka? Podam ci przyk艂ad: szanuj膮ca si臋 kobieta, nawet, gdy si臋 zakocha na zab贸j w 偶onatym albo np. ksi臋dzu, to zakochanie ukryje, bo w niej b臋dzie pragnienie dobra tego cz艂owieka: nie rozbij臋 jego ma艂偶e艅stwa i nie zburz臋 szcz臋艣cia jego 偶ony, dzieci; chc臋, aby on dalej by艂 ksi臋dzem i by艂 szcz臋艣liwy. Rozumiesz teraz lepiej? Nie, to dalej sobie trwaj przy swoim.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰zwiedzam
moje emocje to moje bogactwo,jak kocham to zawsze ,bezinteresownie,jestem przyjacielem ,nie mam pragnie艅 typowej kobiety,mam analityczny umys艂,widze wok贸艂 pe艂no interesownych i ma艂ych,ale 偶ycie jest i tak pi臋kne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"nawet, gdy si臋 zakocha na zab贸j w 偶onatym albo np. ksi臋dzu, to zakochanie ukryje, bo w niej b臋dzie pragnienie dobra tego cz艂owieka" to ju偶 zale偶y od indywidualnego 艣wiatopogl膮du i do艣wiadcze艅. nie wiem co to ma do tematu. gdyby ta kobieta sama zosta艂a kiedy艣 zdradzona to pewnie nie mia艂aby 偶adnych opor贸w przed zdrad膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶na mie膰 do艣wiadczenie i 艣wiatopogl膮d. Mo偶na by膰 zdradzonym, odrzuconym a w 偶yciu kierowa膰 si臋 czym艣 innym, niekoniecznie zemst膮 i wyr贸wnywaniem porachunk贸w i osobistych deficyt贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to 偶e wedlug ciebie szukanie szcz臋艣cia z 偶onatym jest z艂e to nie znaczy, 偶e ka偶dy tak o tym my艣li

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no pewnie, egoistyczne 藕dz... my艣l膮 inaczej. Przykro mi, nie mam dla nich usprawiedliwienia. Nie mam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Emocje, uczucia i pragnienia przenikaj膮 ca艂e 偶ycie psychiczne cz艂owieka; s膮 czynnikami aktywizuj膮cymi jego zachowanie. Wyznaczaj膮 sposoby funkcjonowania, dzia艂ania oraz og贸lne zachowania i decyduj膮 o indywidualno艣ci i niepowtarzalno艣ci osoby. Popatrzcie sobie na t臋 stron臋. Moim zdaniem zdaniem jest to bardzo porz膮dnie opracowane. I pami臋tajcie czym jest Mi艂o艣膰. Zale偶a艂o mi 偶eby艣cie troch臋 to wszystko zrozumieli. Jeste艣my te偶 istotami obdarzeni rozumem i posiadamy woln膮 wol臋. http://www.rodzina.ipjp2.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=774:emocje-uczucia-pragnienia-jak-je-rozpoznawac-i-nad-nimi-panowac&catid=176&Itemid=329 Tam jest o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przepraszam za pomy艂k臋. Tam jest o rozpoznawaniu emocji i pragnie艅. A my jeste艣my istotami obdarzonymi rozumem i woln膮 wol膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 na kawie
ooo widz臋 , 偶e temacik si臋 rozwin膮艂 i da艂 wam do my艣lenia dzi臋ki za wszystkie odpowiedzi - mam nadziej臋 , 偶e by艂y bardzo "emocjonalne"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To prawda, 偶e kobiety z regu艂y s膮 bardziej emocjonalne i uczuciowe, wynika to troch臋 z ich gospodarki hormonalnej, troch臋 pewnie z uwarunkowa艅 ewolucyjnych, troch臋 z wychowania, ale chyba najg艂upsz膮 rzecz膮 jak膮 mog艂o wymy艣li膰 spo艂ecze艅stwo jest obwinianie je o to i pr贸ba t艂umienia tych emocji, kt贸re s膮 bardzo kobiece, s膮 cech膮 p艂ciow膮. To tak jakby kobietom masowo wycina膰 cycki albo zw臋偶a膰 biodra, a m臋偶czyznom zabroni膰 podrywania kobiet. To nonsens i nikogo nie uczyni szcz臋艣liwym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie wezm臋 udzia艂u w dyskusji, gdy藕 Autor na wst臋pie mnie obrazi艂. Zr贸wnowa偶ona emocjonalnie kobieta.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 na kawie
nikogo nie mia艂em zamiaru obra偶a膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kobiety my艣l膮 miesi膮czk膮

Udost臋pnij ten post