Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość k28

Czy moja teściowa chce uwieźć swojego syna?

Polecane posty

Gość k28

Wczoraj moja teściowa gdy zobaczyła mnie w mini spódniczce szybko poszukała sobie jakąś i przerobiła tak, aby była obcisłą i krótka jak moja, jeśli nie krótsza. Moa teściowa jest po 50tce. Wieczorem paradowała w niej przed MOIM MĘŻEM i OCIERAŁA SIĘ O NIEGO gdy jadł w kuchni kolację. Chcę zaznaczyć że nigdy nie było między nimi relacji "matka-syn" ponieważ moja teściowa można powiedzieć że oddała go na wychowanie swojej matce, a sama żyła sobie jak panna w oddzielnym pokoju. Nigdy nie było między nimi więzi, wręcz przeciwnie, zawsze zwalczała swojego syna, była zazdrosna gdy sobie coś kupił coś osiągnął, złorzeczyła mu, rywalizowała z nim. To nie była jednorazowa taka sytuacja. Ona ubiera coraz to krótsze szorty coraz bardziej obcisłe spodnie również lateksowe. Jest bardzo zazdrosna gdy ja sobie coś kupię, zawsze komentuje, że ona też takie ma, albo że ma całą szafę takiego. Kupiła sobie nawet stringi i raz wyskoczyła w nich z sypialni z tekstem że czuje się taka naga. A kiedyś chwaliła się mojemu mężowi, że ogoliła sobie "chomika". Innym razem, że miała taki seks w nocy że ledwo żyje albo że prawdziwy seks to dopiero się ma po 50tce. TO JAKIEŚ ZABURZENIA PSYCHICZNE CZY CO? Chce mnie zdenerwować? Ale po co? Przecież to jej syn - wiadomo, że jej nie przeleci. Nie rozumiem już tego. Takie rzeczy robi nie tylko w mojej obecności, bo gdy mnie nie ma to też, może nawet bardziej jakby faktycznie chciała zrealizować jakieś fantazje.

Gość k28
up

Gość gość
Jej się zapytaj.

Gość k28
no ale to przecież nienormalne

Gość gość
k28 wczoraj Psychiczna to ty jestes bo wymyślasz taką historię że można ze śmiechu zrobić siusiu w majty. Masz problem z główką i idz do lekarza. Podniecają cie te tematy,wymyśl coś mądrzejszego i najlepiej o swojej starej co to urodziła takiego przygłupa jak ty.

Gość gość
ja nic nie wymyślam!

Gość k28
jakoś mi nie jest do śmiechu

Gość gość
"A kiedyś chwaliła się mojemu mężowi, że ogoliła sobie "chomika". xxx HAHAHAHAHAHAHA!!!!! i właśnie takich prowo na kafe mi brakuje :D dawajcie dalej :D 🖐️

Gość k28
no cholera jasna - ona taka jest!!! Co was tak śmieszy?! Kiedyś powiedziała że sąsiad ma długiego

Gość gość
może niepotrzebnie dawałam przykłady - tacy wszyscy porządni jesteście że się wam wydaje że to niemożliwe? OTÓŻ MOŻLIWE NIESTETY! cieszcie się że nie jesteście w mojej sytuacji

Gość gość
Wybacz ale czytający twoje wpisy to ludzie którzy mają normalne związki i rodziny. Ludzie widać się dobierają poziomem,skoro w tym tkwisz to oznacza że jesteś taka sama jak teściowa i twój partner.

Gość k28
ja się nie opowiadam co w łóżku robię a przy teściowej czuję się skrępowana i zniesmaczona, przykro mi że tak mnie oceniasz. Widać tutaj pomocy nie znajdę.

Gość gość
twoja teściowa pochodzi ze wsi?

Gość k28
czy ze wsi? Chwile mieszkała na wsi, później w mieście i od 40 lat na granicy miasta z wsią. Niby zalicza się do miasta, ale jeszcze 10 lat temu ta okolica traktowana była jako wieś. A to ma jakieś znaczenie?

Gość gość
..uwieŹć hen, daleeeko... :P

Gość gość
I jak, UWIEZŁA go już? :P :P

Gość gość
dobra daj spokój, wiem że zrobiłam literówkę ale nie o to tu chodzi, pośmiałaś/łeś się?

Gość gość
Moze i to prawda ale zarówno obie są jeb...te. Jedna że mówi a druga że pisze.PATOLOGIA