Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _AnkaAnkaAnka_

Onieśmielony czy chciał uciec?

Polecane posty

Gość _AnkaAnkaAnka_

Ostatnio spotkałam się z facetem, no i szczerze powiedziawszy nie wiem jak mam interpretować jego zachowanie. :p Jestem osobą komunikatywną, na spotkaniu przewijało się wiele tematów, zdarzyło mu się zająknąć, parę razy zgubił jakieś słowo, w sumie to najwięcej mówiłam i tak ja i nie wiem, czy go tym nie przestraszyłam. Strasznie unikał kontaktu wzrokowego, w sumie to kiedy tylko ja spojrzałam na niego, to w tym samym momencie albo odwracał wzrok albo spoglądał gdzieś przed siebie, kiedy spytałam dlaczego to robi to tak jak i wymienione wcześniej niezintepretowane przeze mnie sygnały tłumaczył zmęczeniem, kiedy wróciłam do domu to chwilkę pisaliśmy i poszedł spać, wie ktoś może, co mogło oznaczać takie zachowanie? ;D

Gość _AnkaAnkaAnka_
Poszedł spać i jeszcze się nie odezwał*

Gość gość
raczej niesmiały :)

Gość _AnkaAnkaAnka_
I tyle? :/

Gość gość
no i faceci się nie wypowiadają kiedy potrzebni :P

Gość gość
po prostu ma cie gdzieś,olewa cie

Gość gość
jak mnie ktoś nie interesuje sam tak postępuje jak ten gosc,olewam i uciekam

Gość Turkuć
Pewnie ma niską samoocenę jeżeli chodzi o sprawy damsko-męskie.

Gość gość
moze ma uraz z przeszłsci,moze któras kobieta bardzo go skrzywdziła,lęk nie bierze się z nikąd

Gość _AnkaAnkaAnka_
powinnam napisać pierwsza czy wyjdę na przylepę?

Gość gość
ja tez mam uraz zadany przez kobiete,tak bardzo boję sie kobiet ze nawet z domu nie wychodze.

Gość gość
myślę, że czuje się niepewnie w Twoim towarzystwie, niekomfortowo. Nie oznacza to że jest nieśmiały. Po prostu raczej nie odpowiadasz mu jako potencjalna partnerka / koleżanka. dodam od siebie, że pytania typu "dlaczego tak się zachowujesz (odwracając wzrok etc.)" należą do bardzo niezręcznych. Wiadomo dlaczego ktoś tak robi. TAk samo nie zadaje się pytań typu "dlaczego się czerwienisz" - dla faceta to pytanie katastrofa. Facet lubi się czuć pewnie i kierować, a widać, Ty masz inicjatywę i on pewnie tego nie lubi. Ale nie jest to nieśmiałość. Jestem pewna, że jeżeli spotka kobietę, która mu odpowiada to będzie bardziej śmiały :)

Gość żw24
Raczej nieśmiały ;p szczególnie to uciekanie wzrokiem by na to wskazywało, ale to takie płochliwe unikanie kontaktu wzrokowego czy po prostu unikanie?

Gość żw24
"Facet lubi się czuć pewnie i kierować" - nie każdy ;p szczególnie nieśmiali ;p "Jestem pewna, że jeżeli spotka kobietę, która mu odpowiada to będzie bardziej śmiały" - nie za szybko nabierasz pewności?

Gość _AnkaAnkaAnka_
płochliwe, w sumie raz złapałam go na tym, że mi się przyglądał kiedy akurat ja patrzyłam w niebo chwilkę, ale teraz nie wiem już co powinnam o tym myśleć w ogóle

"moze ma uraz z przeszłsci,moze któras kobieta bardzo go skrzywdziła,lęk nie bierze się z nikąd " Potwierdzam, sam tak mam ;)

Gość gość
żw24 dziś oczywiście, że każdy :) dlatego, jeżeli nie jest typowym macho, to szuka takiej partnerki, która nie będzie go przyćmiewać przy każdej okazji. Inaczej facet czuje się jak d*pa wołowa. Nawet nieśmiały lubi kierować, tylko z uwagi na swoją nieśmiałość szuka odpowiedniego typu kobiety, z którą czuje się dobrze. Jak facetowi się kobieta podoba to facet działa, no chyba że mówimy o "facetach" z gimnazjum ;) ...dojrzali faceci działają, chyba że jest bardzo młody i ma małe doświadczenia z kobietami

Gość żw24
Autorko najwyraźniej onieśmielasz go ^^ gość ilu ludzi tyle charakterystyk ;p nawet jeśli w tym przypadku druzgocąca większość wpisuje się w ten schemat, to i tak nie wszyscy ;] bo faceci generalnie lubią kierować, to takie męskie, ale nie wszyscy, niektórzy wolą na spokojnie kreować ;p