Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ironiczna_Mysz_Kuku

Oto kosmetyki, których używam na co dzień!

Polecane posty

Gość gość
same rossmanowskie dziadostwo Czym tu się chwalić?:o

Gość gość
Widzisz, ironiczna ? Dopoki nie pochwalisz sie czyms z drogich, snobistycznych drogerii, to jestes nikim, wg kafeteryjnego przegrywu. A wtedy, jak sie pochwalisz, powiedza, ze sciemniasz :)

Mam kosmetyki Inglot i kiedys wrzucalam fotke, to powiedzieli, ze z neta. A Kafeterian niestety nie stac nawet na biedronke, a sraja o tym, jak oni to do Almy chodza. Sorry, ja czasami chodze i do Lidla i do Almy i nie sram o tym 24 h. Durny komunistyczny plebs, co zyje z 500+. Durne pisiorskie szambo, nic wiecej.

Plebs pracuje, a elita to nie robole, ani parobasy i cwaniacy składek na ZUS nie płacą! Frajernia wytatuowana matur nie zdała, a cwaniak to abstynent bez tatuaży! Księżniczki są pachnące i piękne!

Gość gość
no i co tego ze masz cos z inglota. Przecież to ten sam szajs co eveline itp. Ja nie mam akurat nic z biedry po prostu tam nie chodze. Z 500+ tez nie żyje bo jeszcze nie mam dzieci. Masakra co ty tak do jednego wora wrzucasz przecież siedzą tu dziesiątki tys ludzi

Gość gość
gowniane kosmetyki ja używam z USA Baxter of California specjalna linia dla mężczyzn

Gość gość
panienki używają komsetyków z rosmanna czy z tesco hahaha

Gość anulaaaayt
A to moje:);)

Gość gość
Ja tak samo jak poprzedniczka sprowadzam sobie niektóre kosmetyki z USA - zwyczajnie mam tam rodzinę, więc trochę miałam okazję już potestować. Najlepsze marki według mnie to NARS i BUMBLE & BUMBLE. Zamawiam zawsze z https://www.usbox.pl/ jakbyście były zainteresowane jak zamówić sprawdzoną paczkę z USA.

Gość gość
Na co dzień używam tylko tych naturalnych kosmetyków jak np fresh&natural, raz na tydzień peeling, mi odpowiada solny http://freshandnatural.pl/produkty/peelingi/solne/ z nutą tropikalną, jest idealny na lato i czasem jakaś maseczka żeby odżywić skórę.

Gość gość
Tez jestem fanka naturalnych kosmetyków. Mam wrażliwą skórę a produkty z oferty http://scananida.com.pl/ idealnie odpowiadaja jej wymaganiom

Gość Mareczek

Siemka, znacie jakieś fajne kosmetyki pielęgnacyjne dla mężczyzn? Najlepiej żeby były w dobrej cenie i naprawdę dobre. Wiem że będzie ciężko no ale może ktoś coś może polecić