Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MadelineMadelineWAWA

Moj pierwszy w zyciu kochanek...

Polecane posty

Witam... Jestem w siedmioletnim zwiazku z moja pierwsza miloscia z lat liceum. Zawsze liczyl sie dla mnie on.. Wszedzie razem, od razu po maturze wyprowadzilismy sie do stolicy by tutaj rozpoczac zycie na wlasny rachunek, planowalismy slub, kredyt, piekne mieszkanie, widzielismy nasz wspolny swiat. NIgdy nie patrzylam na innych facetow, zaden nie byl dla mnie oprocz mojego Radka. Mieszkamy razem juz kilka lat.. Wszytsko zaczelo sie jakies pol roku temu.. Pamietam jak pan X przekroczyl prog naszej firmy... Oniemnialam, usmiechnelam sie tylko do niego.. ja z natury bardzo zdystansowana wtedy przy Michale tego dystansu nie bylo ani ociupinke.. i co najgorsze fizycznie... tak bardzo przypominal mojego radka, takie podobne rysy twarzy, niemal identyczne oczy, ten sam wzrost i podobna sylwetka... wpadlam jak sliwka w kompot... od slowa do slowa zaczela sie wymiana pogladow, odkrylismy jak wiele nas laczy... Pamietam jak smialam sie z przyjaciolka mowila mi ze tyle w zyciu trace - ze seks z jednym mezczyzna przez cale zycie jest glupota, wtedy smialam sie jej w twarz.. A potem... dalam mu swoj numer.. zaczelismy pisac po nocach, potem on zmienil prace ale kontakt pozostal i zaczelismy sie spotykac po pracy... Piwko, wspolne wypady nad wisle, do kawiarni itd.. czulam sie jak glupia malolata z gimnazjum w tajemnicy spotykajaca sie z kolegami.. I caly ten czas moj Radek zyl w niewidzy... jego radykalne poglady, jego zazdrosc nakazywaly mi bardzo sie pilnowac. Koljne spotkania z michalem prowadzily coraz dalej... mijaly miesiace.. poczulam smak jego ust.. calowal tak ze oo... i w koncu wylaowalismy w lozku.. moim i radka lozku.. zrobilismy to trzy razy.. i to byl inny seks niz z moim Radkiem.. nie lepszy nie gorszy po prostu INNY... podobalo mi sie,, MIchal ma narzeczona tez... trafil swoj na swego... od dwoch miesiecy kontak mamy sporadyczny... ja sie chyba nawet szzczerze mowiac zauroczylam mega... ale wiem ze Radek jest miloscia mojego zycia.. tylko czy chce zyc do smierci z poczuciem winy? wiem ze on mi nie wybaczy... Tak zachowalam sie podle... zawsze tak postepujace osoby nazywalam d******* itd... ale zdrada jest dla nas okropna i zla kiedy nie dotyczy nas samych. kiedy sami popelniamy blad patrzymy juz na to z zupelnie innej perspektywy... ciagle zyje z poczuciem winy... tak bardzo sie boje ze sie kiedys to wyda.. i co wtedy..? Jak mam zyc... co byscie zrobili na moim miejscu..?

Gość gość
tak bardzo sie boje ze sie kiedys to wyda.. i co wtedy..? x G****o zdrajco.

Gość gość
Mnie też rodziewiczył mój obecny facet i coraz częściej myślę o tym jakby to było z innym. Mój facet za dlugo nie wytrzymuje, a jak próbuje to flaczeje mu penis.... Demotywuje mnie to

z innym jest inaczej... i tak z taka namietnoscia idzie sie w nieznane.. z radkiem jest tak przewidywalnie juz. znam go nawylot...

Gość gość
Dziwka!!!

Gość gość
Zdradzasz to zdradzaj, taka Twoja natura. Ale szukanie wymówek i usprawiedliwianie tego że jesteś pier zdrajcą to dopiero tupet.

Gość gość
Jak Ci ten Radek nie odpowiada, to go zostaw i dopiero grzmoć się z innymi.

Ludzie popleniaja bledy.. czy jest tu ktos kto zamiast nazwac mnie dziwka zrouzmie cos?

Gość gość
A co tu jest do zrozumienia? Chcesz żeby ktoś Ci napisał że nie robisz nic złego? Jak ja się brzydzę takimi ludźmi.

Gość gość
Biedny Radek. Liczę, że wkrótce pozna prawdę i szmato rzuci. Napisz mi numer, to do niego zadzwonię.

Gość gość
Rozumiem, że zrobiłaś sobie dobrze i mamt cie pogłaskać pi główce. Otóż jesteś dzwika i szmata, bo nie szanujesz człowieka. Trzeba było mu rzucić prosto w twarz. Odchodzę, mam innego. Ale lepiej trzymać 2 sroki za ogon. Jesteś zerem.

Gość gość
Jesteś d****** i musisz z tym zyc

Gość gość
Nie dramatyzuj. Zapomnij o tym i tyle. Zycie jest krótkie, a Radek tez zawitym nie jest.

Gość gość
Pamietam jak pan X przekroczyl prog naszej firmy... \ podobalo mi sie,, MIchal ma narzeczona tez... zz zz ty kur.wiarzu jeszcze cie psi tasiemiec nie wp.ierdolil?