Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mam zadnej pasji i dlatego nie mam faceta

Polecane posty

Gość gość

chyba zadnego nie umialamn soba zainteresowac ;/ wszedzie sie trabi o tych pasjach, ale ja jakos zadnej nie mam. jest to smutne ale nie umiem sobie zadnej znalezc.

Gość gość
Zeby w dzisiejszym swiecie miec faceta na poziomie, trzeba: - byc piekna, szczupla kobieta - miec kariere zawodowa - byc dobra w lozku, nie pruderyjna - miec pasje - miec znajomych, aby ciekawie planowac czas no i znajomosci w biznesie mile widziane - umiec gotowac - lubic i chciec miec dzieci

Gość gość
mam rozne zainteresowania, ale nie pasje i co z tego. jak w czyms za dlugo siedze to mnie zaczyna nudzic i musze miec kilka miesiecy odpoczynku od tego. tak samo jest z facetami. juz ktoregos z kolei przestalam kochac po 5 latach. tak to juz u mnie dziala i nic na to nie poradze. nie rozpaczam.

Gość gość
a ja nie mam faceta, jakos sie nie sklada, nie umiem sie w pelni zaangazowac, nikt mnie nie podrywa, a jak juz to nie w moim typie. a ci w moim typie to wlasnie wymagaja wiele od kobiet i to nie jest dziwne. ja nie umiem powiedziec jakei jest moje zainteresowanie, bo wszystko co lubie/robie to robie pobiezbie.

Gość gość
ja wiem czy u mnie jest pobieznosc. wszelkie rzeczy na studiach czy w pracy starałam sie robic dokladniej i w szerszym zakresie nizby tego wymagano. moze to perfekcjonizm a nie zaangazowanie, nie wiem. od ch.tarczycy nie mam juz takiej znakomitej pamieci jak kiedys i to mnie tez jakos hamuje, bo po co skoro i tak o czym zapomne. jaki to jest bol gdy nawet imienia i nazw. ulub. aktora nie mozesz sobie przypomniec. a takiej pasje jak ruch i sport to jest za malo, bo trzeba by od razu byc instruktorem fitness, joga, pilates, crossfit, itd - czyli miec z tego kase, renome i pelno fotek na fb i insta. na wspolczesnych ludziach nie robi juz wrazenia to, ze masz jakies pasje ktorym oddajesz sie w zaciszu domowego kąta, np. jakbys uwielbiala modelarstwo, dzierganie, czytanie ksiazek - o to sa takie rzeczy, ktore zostana ocenione jako nuudddne, dobre dla starej panny z kotem. ich rusza latanie po miescie z lustrzanka i pstrykanie pseudo artystycznych żółtych kałuży po burzy, krzywej kostki brukowej czy nagiej du.py na pl. Zbawiciela. podróże - ach byłam tu i tam, wczoraj Syryjczycy obrzucali nasz autobus kamieniami, a miesiac temu ruch.alam sie z pakistańskim wyslannikiem do polskiego oddziału IBM-u. ach jakie moje życie jest ubogacone.

Gość gość
20:36 :D :D :D :D :D :D padłam A moje zainteresowania sa wlasnie godne starej panny z kotem totez zaden cool-na-poziomie-fajny-ogarniety-zaradny-und-przystojny men na mnie nie polecial i nie poleci ;)

Gość gość
no tak, trzeba by bywac tam gdzie podaje sie super hummus, super vege burgery, mozna pograc w cool cymbergaja i popsikać szprejem po odlatującym tynku. dawniej w latach 90 mlodziez marzyla o byciu "na gigancie", dziś świat poszedl juz w inna stronę. celuj w facetów z podobnymi zapatrywaniami na zycie. wiekszosc jest tak przeżuta i wypluta przez prace i toksyczne zwiazki/rodziny, ze pragnie chwili wolnego czasu spedzonego w ciszy, w fotelu z ksiazka, kawa, bro, i jakiegos wypadu nad rzeczke. jakie to proste.

Gość gośćjmdat
a twoim szczytem marzen i sukcesem zyciowym jest posiadanie faceta?ja mam wyrąbane na to

Gość gość
Nie przesadzaj autorko ;) Zawsze możesz takie nabyć :) Jest tyle rzeczy, których mógłbym Cię nauczyć albo razem byśmy się uczyli, że głowa mała ;)

Gość gość
Ja bym nawet nie chciala faceta, ktory robi 100 super interesujacych rzeczy na raz. Tym bardziej nie dla szpanu. Przeczytalam kilka blogow, nawet takich, ktore prwadza mezczyzni i wypisuja, ze taaaak trzeba miec pasje, to gwarancja, ze zwiazek sie nie rozleci, jak kobieta jest interesujaca. No tylko co ja mam robic, na sile cos wymyslac? Co to sa te pasje slynne?? Bo czytanie ksiazek pewnie nie , bo to robi co 2 osoba w autobusie.

Gość prawikzewsi
Nie potrzeba żadnej pasji wystarczy być ładną i nie leniwą.

Gość Bartek0000000
Nic nie wymyślaj. Bądź sobą. Szczerość to podstawa, a tu chcesz oszukać samą siebie jak i potencjalnego partnera. Jako facet radzę Ci po prostu wyluzować :) Ja tam nie miałbym żadnego ale przeciwko braku hobby z twojej strony. Jestem kreatywny więc na pewno coś byśmy znaleźli dla Ciebie albo inaczej dla Nas. Przykład: zabrałbym Cię na konie. Sam nie jeżdżę ale chętnie bym spróbował. Może wypad nad wodę? Wędkuję i to dość dobrze. Przy okazji można wziąć aparat i spróbować sił w robieniu zdjęć :) Widzisz jakie to proste :) Wszystko zaczyna się w naszych myślach, od nastawienia, a kończy na realizacji tego w życiu codziennym :)

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
wcale nie trzeba mieć pasji,pasja to takie hasło tylko ,tylko informuje czy się uwiesisz na innej osobie czy nie ,czy umiesz zająć się sobą czy nie,o to w tym chodzi