Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michał121212

Lewakiem nikt sie nie urodzil. Lewakiem sie zostaje, albo nie.

Polecane posty

Gość gość
Ojej widzę, że parafrazujesz Simone de Beauvoir

Wynagradzane ewolucyjnie są geny najlepsze! Priorytet ma zawsze ewolucja! Ateista to okaz zdrowia i inteligencji! Popatrzcie na piękne twarze ateistòw!

Na szczęście radykalni Islamiści wkroczyli do Europy, więc niedługo o tym czymś co nazywa się lewak będziemy czytać tylko w książkach historycznych.

Gość gość
MałyKsiąże dziś Chyba oni będą czytać, bo innowierców też wybiją. :D

gość dziś Niekoniecznie wybiją. Jeśli przyjmiesz prawo Szariatu i będziesz płacił podatek od niewiernego [nie pamiętam jak on się nazywa], to będziesz mógł ocalić głowę. Ja się cieszę, że oni tu są, bo wreszcie zrobią porządek z moralną zgnilizną europy.

Gość gość
MałyKsiąże dziś No tak, mężczyźni się cieszą bo będą mogli legalnie gwałcić nawet małe dzieci. gratuluję.

tramalukta666 Ewolucja to bujda, która nie została udowodniona. dotąd nie znaleziono organizmu pośredniego pomiędzy małpą a człowiekiem a wszelkie próby złożenia takiego szkieletu w celu udowodnienia ewolucji które odbyły się w latach pięćdziesiątych zakończyły się porażką. Notabene w tej maskaradzie brał udział wysoki rangą katolicki ksiądz. Poczytajcie sami. W google na pewno znajdziecie.

gość dziś Jakie gwałcić? Tu chodzi o małżeństwo i żeby nie było ja z małymi dziewczynkami nie mam zamiaru brać ślubu. Mi chodzi o moralne oczyszczenie Europy oto, aby w końcu kobiety zaczęły się szanować to znaczy nie puszczać się przed ślubem zachowując dziewictwo do ślubu ani nie zdradzać swoich mężów bo według Tory i Koranu kobietę która zdradziła męża należy ukamienować.

Gość gość
MałyKsiąże dziś Skoro kartą przetargową jest przyjęcie ich zasad, to wtedy legalnie możesz to robić. Ludzie to zwierzęta, a samce to z natury gwałciciele, taka prawda, was się unika, jak chce się żyć.

Katolik to nie jest naukowiec! Małpy człekokształtne mają po 5 palców jak człowiek! Małpa nie czyta książek! Małpy pieluch nie produkują! Małpy w boga nie wierzą, ani do kościoła nie chodzą i małpy nie pracują, ani nie politykują!

gość dziś Według Tory jak i Koranu małżeństwo z dojrzałą fizycznie Dziewczyną nie jest niczym złym. Zresztą kiedyś w czasach starotestamentowych za mąż kobiety wychodziły jak miały po dwanaście, trzynaście lat. Jednakże ich mężowie zazwyczaj mieli ich po tyle samo.

tramalukta666 dziś Niezrozumiałeś mnie. Chodziło mi o to, że w latach pięćdziesiątych katolicki ksiądz wraz z grupą naukowców próbował sztucznie stworzyć z kości ludzkich i małpich organizm pośredni, ale wszystko wyszło na jaw i do tej pory niema dowodów na ewolucję a nawet pojawiają się dowody na to że teoria ewolucji jest stekiem bzdur wyssanych z palca.

Jaszczurki niektóre odrzucają swe ogony unerwione, ktòre się ruszają by drapieżnika uwagę zaabsorbować! Kość ogonowa i ateizm! Przecież z genetyczno-socjalizacyjnego ateisty wierzącego nie zrobisz! Skoro mamy ludzi z wyższym wykształceniem, którzy mają niskie IQ to strach pomyśleć co będzie z Waszymi wnukami i wnuczkami! Zdrowe rodziny założycie napewno!?!