Gość gość Napisano Lipiec 25, 2016 Moja znajoma wyszła za mąż za araba- konkretnie Algierczyka. Mieszkają w Polsce. Dopóki z sobą chodzili było słodko. Gdy tylko wzięła z nim ślub zauważyłem zmianę w zachowaniu jej męża jak i jej samej. Facet wydziera się na nią i na dzieciaki / mają trójkę/ jak Piekarski na mękach. Dziewczyna jest zastraszona. On zdradza ją na okrągło i twierdzi, że ma do tego prawo. Gdyby ona jego zdradziła, zabił by ją. Szkoda mi tej dziewczyny. Na szczęście nie mieszkają w Algierii. Tam ona by nie wytrzymała psychicznie. Ten arab jest szefem knajpy.Żonę zdradza ze swoimi młodymi kelnerkami. Co ciekawe gdy jedna z nich powiedziała szefowi, że poznała chłopaka i że nie chce już sypiać z szefem ten zaczął ją prześladować. Śledził również jej chłopaka i groził, że go zabije. Przypominam, że ten arab ma polską żonę i troje z nią dzieci. Tak więc przestrzegam polskie kobiety przed zawieraniem jakichkolwiek intymnych znajomości z islamistami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach