Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czytam i nie wierze wy kobiety idziecie uprawiać seks po 2,4 miesiącach

Polecane posty

Gość gość

masakra co za puszczalskie zdziry i obspermione.

Gość gość
2-4 miesiacach?!?!?!!? co za zakonnica tak dlugo sie potrafi wstrzymac??? PO CO??? w imie niby czego?!?!!? gdybym miala czekac 2-4 miesiace to w ogole dalabym sobie spokoj z facetem podejrzewajac go o bycie gejem albo zwyklym zboczencem :O

Gość gość
Choroby potem tylko...ahh

Gość gość
potem się takie zdziry tłumacza przecież byłam w związkach to uprawiałam seks :D

Gość gość
gość dziś idź ty zdziro nie szanująca ciała uprawiając seks przedmałżeński i nieprokreacyjny!

Gość gość
bycie gojem to gorsze niż śmierć przynajmniej dla zyda. a ja nie chce być dla nich zły:)

Gość gość
"gość dziś 2-4 miesiacach?!?!?!!? co za zakonnica tak dlugo sie potrafi wstrzymac??? PO CO??? w imie niby czego?!?!!? gdybym miala czekac 2-4 miesiace to w ogole dalabym sobie spokoj z facetem podejrzewajac go o bycie gejem albo zwyklym zboczencem pechowiec.gif" xxxxx nie udawaj kobiety, napalony kootasie 🖐️

Gość gość
A niektóre, to zaraz po ślubie! Szanujący facet powinien nadstawić o***t na dildosa swojej żony i nie bezcześcić jej czci plugawym seksem i ohydną dehumanizującą defloracją!

Gość gość
Ja uprawiałam seks po 5 miesiącach, czyli nie jestem "puszczalską zdzirą"? :D

Gość gość
A niektóre, to zaraz po ślubie! Szanujący facet powinien nadstawić o***t na dildosa swojej żony i nie bezcześcić jej czci plugawym seksem i ohydną dehumanizującą defloracją!!

Gość gość
gość dziś za krótki czas lepiej za czekaj z tym :)

Gość gość
gość dziś A na co czekać? Aż facet pokaże, że jest zwierzęciem i ni umie pohamować popędu i szanować kobiety przez lata? Do seksu są dmuchane lalki, a kobieta!

Gość gość
nie udawaj kobiety, napalony kootasie lapka.gif---tak sobie dalej to tlumacz, prawiku :P

Gość Winon
w jaki sposób wytłumaczyć kobiecie aby z bzykaniem poczekała do ślubu ? po trzeciej randce kobieta nie wyrabia i idzie na żywioł i sama proponuje bzykanie aż 'wióry' się sypią na podłogę , podłoga się pali od orgazmów a vaginie ciągle jest mało i mało i woła jeszcze i jeszcze ! a kindybał nie jest jak karabin AK-47 i musi chwilę odpocząć a Ona woła , jeszcze

Gość gość
Winon dziś dokladnie. jeszcze na tym zle nie wyszlam, zawsze byla obustronna przyjemnosc :)

Gość gość
ja uprawiam seks z reguły po ok. 3 miesiącach, więc nie trafiłeś :classic_cool: