Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izabella8248

Czy ja jestem prostytutką? Nie robię tego za pieniądze, ale za...

Polecane posty

Gość Izabella8248

jedzenie. Jestem samotną matką, nie starcza nam pieniędzy. Jest we wsi 48-letni rolnik i mam z nim układ, że on mnie raz w tygodniu i wzamian za to daje jedzenie na cały tydzień, mięso własne, warzywa z ogródka, mleko świeże, jajka z kurnika... Powiedzcie, nie jestem prostytutką, prawda? Inaczej mój synek by nie dojadał...

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
Trudna sytuacja. Co innego ze względu na synka A co innego za hajs. Ale przecież są inne sposoby na zarobienie Pieniędzy.

Gość Izabella8248
28 lat, u nas na wsi żadnej możliwości dorobienia, ja zarabiam 1200 w sklepie

Gość gość
Ale kur/wa, dziewczyno 28 lat to jest kwiat wieku, A ta parówa co cię grzmoci ma prawie pięć dych. Znajdź ze inną pracę.

Gość Izabella8248
U nas w okolicy nie ma żadnej pracy, jest jeden sklep, to cud, że mnie przyjęli.

Gość gość
No wiesz, scisle technicznie to jestes bo to zawod polegajacy na zarabianiu przez swiadczenie uslug seksualnych. A twoja motywacja to jest inna sprawa. Nie rozumiem tylko twojego poczucia winy i wstydu. Uklad jal uklad. Tak c***asuje i robisz to ze szlachetnych powodek i chwala co za to. Jestes dzielna. Smutne w tym wsxystkim jest to ze tak deperacko domagasz sie aprobaty nawet obcych osob z forum. Co cie do cholery obchodzi co ludzie sobie o tobie pomysla?? A wiec tak, jestes prostytutka. Powinno ci to otworzyc oczy na realia -- na to ze wiele kobiet wykonuje ten zawod wlasnie z biedy.

Gość gość
Kobiety to kurfy, ktoś słyszał by faceci się kurfili?

Gość gość
Co innego ze względu na synka A co innego za hajs xxx Nie. Dokladnie to samo. Po prostu wykonywanie pewnej uslugi ktora jest dokladnie tym. Usluga. Ukladem. Nikt tu nikomu krzywdy nie robi. Nie wartosciuj bo ti takie swietoje/bliwe.

Gość gość
1.20 Naucz sie najpiere ortografii a przy okazji logicznego formulowania mysli to moze ktos cie wezmie powaznie.

we wsi 48-letni rolnik mięso własne, warzywa z ogródka, mleko świeże, jajka z kurnika Powiedzcie, nie jestem prostytutką, prawda? Inaczej mój synek by nie dojadał... x 1/10 już wolałam Cię, jako dyrektor hotelu. kurfa, puszczalska ekomama, ktoś tu się naprawdę nudzi. pograj w Pokemon Go czy coś.

Gość gość
paczus pozamiatal was :D

Gość gość
azor s*******laj do budy psie

Gość gość
Napisala jakas gimbuska a wy wierzycie gamonie .. ehhh