Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

okocim33

Ciąża ?

Polecane posty

Witam ,jestem zakłopotany całymi dniami ,więc postanowiłem napisać tutaj i otrzymać jakąkolwiek odpowiedź ... Więc historia była taka ,że 29.06 (prawie miesiąc temu) był stosunek , oczywiście z prezerwatywą i problem polega na tym , gdyż w moich myślach jest ciągle że prezerwatywa mogła się zsunąć , o ile pamiętam to trochę była zsunięta ... Czy sperma mogła ulecieć z prezerwatywy ? Moja dziewczyna miała normalny okres , który się jej zaczął 7 dni temu (19.07) . Dziś tj. 26.07 okres jej się kończy . jakichkolwiek objaw ciąży przez ten miesiąc nie miała ,żadnych nudności itd. Miała tylko objawy takie jak przed okresem , czyli normalne przed okresowe. Czy jest prawdopodobieństwo ciąży ?

Gość gość
jak okres miała to na 99% nie ma ciąży. Bywaja takie przypadki, że podczas ciazy jest też okres, ale skoro nie ma u niej żadnych objawow ciazy to raczej tatusiem nie będziesz :D

Dziękuję za odpowiedź , nie powinienem się cieszyć ,ale jednak trochę się uszczęśliwiłem , ponieważ dla mnie jeszcze nie pora na tatusia :D