Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

takie_tam_sobie

KŁOPOTTTT

Polecane posty

Hey! Jestem tu nowa, więc jeśli pomyliłam wątek to proszę o przekierowanie. Mam problem. Tak, z moim facetem. Jesteśmy ze sobą 4 lata, mamy dziecko. Byłoby wszystko super, gdyby nie fakt, że mój facet zwyczajnie mnie oszukuje. Ale do rzeczy... Jego praca bardzo czesto wymaga wyjazdów w Polskę na jedną, dwie noce. Od jakichś 3 lat jeździł zawsze z kolegą, żeby mieć na zmianę kierowcę. Na dobrą sprawę nie byłam w stanie sprawdzić co tak naprawdę robi, gdy nie ma go w domu, jednak zaufanie do niego posiadam i jakoś zbytnio nie przejmowałam się jego wyjazdami. Aż do wczorajszego poranka... Jeszcze przedwczoraj robiłam porządki w łazience i złapałam się za sprzątanie jego półki, o co w sumie sam mnie poprosił... Leżały na niej 2 opakowania prezerwatyw po 2 3 szt w każdej paczce. Nie to, że liczę, zwyczajnie widzę co sprzątam. Posprzątałam, poukładałam wszystko na swoim miejscu... No i wczoraj rano, bladym świtem wyjechał z domu. Wstałam zaraz po jego wyjsciu, dziecko spi, wiec postanowilam isc do lazienki i się wykąpać... Wchodzę, patrzę na półkę i co? Zaczynam przecierać oczy. Z powodu moich klopotow zdrowotnych przez ostatnie 2 tygodnie kochaliśmy się dwa razy, wiec gumki zuzyte zostały dwie. Przedwczoraj poznym wieczorem WIDZIAŁAM NA WŁASNE oczy reszte gumek a kilka godzin pozniej ani jednej. Przeszukałam półkę, nie ma. Zajrzałam pod szafkę, pod kosz z bielizną, do kosza na smieci, NIE MA. Zadzwoniłam do niego trochę pozniej i pytam gdzie one są. Mówie mu wyraźnie, że jesli je gdzies przelozyl to niech powie, bo nie chciałabym, zeby nasze dziecko gdzieś je znalazlo i bawilo sie nimi po mieszkaniu. A ten zaczal...unosić się, drzec się wręcz na mnie, ze ja go oskarżam, że one MUSZĄ tam być i ze ja ich chyba nie widzę. Zaczął krzyczeć, że ja go oskarżam o zdrade, o to że gdzieś łazi na bok... Kuźwa, ja zapytałam tylko gdzie są!! Takim swoim uniesionym tonem zwyczajnie prawie mi udowodnił, ze chyba jednak powinnam z tym zaufaniem trochę spasować... Że chyba faktycznie kogoś ma na boku...a Wy co sądzicie? Może jakoś z nim pogadać, nagiąć, może się przyzna? Darujcie sobie chamskie odzywki, proszę zwyczajnie o radę.

Gość gość
Skoro nie ma ich na pewno na swoim miejscu,ani nie powiedzial gdzie ew przełożył,no to faktycznie masz prawo go podejżewać o zdrade. I niestety chyba tak to wyglada ze gumki pojechały z nim w trasę.