Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci to dupki

Polecane posty

Gość gość

Wszyscy faceci są jednak tacy sami, banda dupków, myślących wyłącznie mniejszą głową. Byłam ostatnio na imprezie, przesadziłam z alkoholem. Był ze mną kolega, który mnie pilnował, nie wypił ani grama alkoholu. Myślałam, że jestem "bezpieczna", ponieważ cały czas opowiadał o dziewczynie, z którą kręci. I co? Odprowadził mnie i zaczął się do mnie dobierać. Resztkami zdrowego rozsądku kazałam mu iść, ale potem już nie mogłam. Dodam, że od rozstania z moim wieloletnim i jedynym partnerem (prawie rok) byłam sama. Czuję się wykorzystana i mam żal, czego on w ogóle nie rozumie. Wszyscy faceci to dranie, którzy chcą wykorzystać okazję.

Gość gość
ale z ciebie doopka

Gość gość
Chwdp

Gość żw24
Nie wszyscy... co nie zmienia faktu, że Twój kumpel to żałosny dupek ;/

Gość gość
Chlej dalej, na imprezach zazwyczaj są chłopaczki i mężczyźni, tyle że mężczyźni nie chleją wódy jak alkoholicy i nie robią z siebie błaznów, nie leją się z innymi i nie tańczą kojota po alkoholu. Chłopaczki natomiast to odwrotność mężczyzn dodając do tego zagadują lub szukają naiwnych dziewczyn które dadzą d**y w pobliskiej ubikacji lub obciągną w samochodzie lub WC. Takich dziewczyn na dyskotekach, imprezach, jest 80 %. Znaleźć damę, szanującą się, piękną taką 70 % diabła. To jakieś 20 % na takich imprezach. Są to kobiety które napiją się ale nie urwie się im film i nie piją jak zj****e l********gi. Nie mów że faceci to dupki skoro sama zachowałaś się jak zwykły l********g.

Gość gość
Mężczyźni nie zadają się z alkoholiczkami, a kumpli masz autorko takich na jakich sama zasługujesz.

Gość gość
Kolejna co zadaje sie z dupkami a potem zamiast sie przyznac do bledu to obwinia niewinnych mezczyzn.

Gość gość
Mężczyźni nie piją wódki? A co desperadosa? Normalny dojrzały facet musi od czasu do czasu się napić to raz, a dwa każdy normalny dojrzały facet lubi p******** Tylko jakieś pizzy w rurkach mają inaczej.

Prawdziwy mężczyzna nie potrzebuje wódki do niczego, to w biednej i patologicznej Rosji wszyscy walą wódę na umór... W PRL'u wszyscy chlali, powoli się cywilizujemy ale pewnie jeszcze kilkunastu lat potrzeba, żeby Polacy odcieli się od wódy. Co jest męskiego w piciu wódy? zezwierzęcenie do którego prowadzi?

Gość gość
Skoro pytasz "gdzie ci kawalerowie", powiedz mi z łaski swojej :gdzie te damy?"