Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niedługo zamieszkam z chłopakiem. Jakieś porady?

Polecane posty

Gość gość

Jak wyżej.

Gość gość
Kup karton gumek i lubrykanty na pewno się przydadzą :-)

Gość gość
Zrób podział półek na jego rzeczy, i twoje rzeczy. Najlepiej też jeżeli będziecie mieć osobne komputery i osobne łóżka. Tak jest najwygodniej i najstosowniej.

Gość gość
I korki analne i gruszkę do lewatywy też :-)

Gość gość
9:31 Ok, ok. 9:32 Osobne łóżka?

Gość gość
Przyszykuj się na 2 tyg ostrego seksu dzień w dzień..

Gość gość
Nie puszczaj przy nim śmierdzących i głośnych bąków. Myj się przynajmniej raz na tydzień.

Gość gość
9:32 Nie interesują mnie analne zabawy, więc ta rada jest zbyteczna. :)

Gość gość
gość dziś Ciebie nie ale jego tak:classic_cool: :-D

Gość gość
9:34 :O A ktoś normalny się wypowie? :)

Gość gość
Najlepiej i najstosowniej byloby nie mieszkac tylko poczekac na mieszkanie z facetem,ktory jest tylko chlopakiem...raz,ze bez wysilku dostanie wszystko to co Mialby w malzenstwie a dwa spodoba mu sie o nie bedzie Chcial ruszyc krok dalej(czytaj :zadnych deklaracji) i trzy ,tkie pomieszkiwanie moze wejsc w krew z kazdym kolejnym :-)

Gość gość
Osobne łóżka to najwygodniejsza opcja. Będziesz mogła się wygodnie rozłożyć i dobrze wyspać. Na seks możesz pójść na chwilę do łożka chłopaka, lub on może na chwilę przyjść do ciebie.

Gość gość
Myj się tam na dole bo będzie cię kontrolował..

Gość gość
Prawda jest taka że musisz być zawsze gotowa na seks.

Gość gość
Nie oczekuję od niego deklaracji i sądzę, że nasza znajomość nie będzie trwać do końca życia - ot, chcemy ze sobą być, a sytuacja się zmieniła i on mieszka daleko. Ja mogę zmienić pracę no problem, więc nie jest to poświęcenie, tylko nowa sytuacja... Gotowość na seks? Nie, nie. Bo w tym cały jest ambaras, żeby dwoje chciało naraz. :)

Gość gość
Dobra ile macie lat zacznijmy od tego ??

Gość gość
Wspólne mieszkanie z chłopakiem to wielki sprawdzian z tolerancji. Każdy wynosi z domu jakieś zwyczaje i przyzwyczjenia dlatego często się zdarza że jakiś banalny problem może zakończyć się awanturą dlatego jeżeli nawet coś ci się nie podoba to daj sobie trochę czasu i nie reaguj zbyt impulsywnie.

Gość gość
Myślę, że wspólne łóżko to nie problem - zawsze nam się śpi bardzo dobrze razem, choć bywa, że nie śpimy prawie wcale. ;)

Gość gość
22, więc sytuacja naprawdę nowa :) Osobne półki to dobry pomysł.

Gość gość
Jeśli zrobisz kleksa w majty (nic straszanego - nawet prezydentowi USA się zdarza), nie panikuj, tylko szybko zrób przepierkę.

Gość Pomocna Mirabela
Kup żwirek dla kota rozsyp obok sedesu(łatwiej będzie ci sprzątać po nim bo oni tak siurają że szok) kup deskę klozetową wolnoopadająca.

Gość gość
Nie no, chłopak to lekki bałaganiarz jest, więc tutaj jest faktycznie ta kwestia przyzwyczajeń, ale wystarczy, że powiem co ma zrobić i robi - np. wyciera po sobie wodę w łazience, jeśli nachlapie. ;) Raczej myślałam o rzeczach w stylu - jak rozstrzygnąć takie bardziej życiowe kwestie jak brudna bielizna, gotowanie, robienie babskich rzeczy (maska na twarzy)... Jak rozstrzygnąć kwestię mieszkania (na kogo), tego typu rzeczy.

Gość gość
9:46 To już lepiej obrożę mu kupię i na spacer wyprowadzę. :)

Gość gość
Gotowanie na twojej głowie, pranie to w tych już chyba nie jest problem. Co do babskich rzeczy maseczkę tzw "Cum on face " to już on ci będzie robił. :-)

Gość gość
Brudna bielizna-do kosza na bieliznę, raz ty rób pranie, drugi raz on. Gotowanie tak samo, a najlepiej wspólnie. Mieszkanie na was oboje, a maseczka to nie problem, mój widział mnie nie raz, przecież jak np. zachorujesz, to też nie będziesz wyglądać jak miss...

Gość gość
Zakup seksowną bieliznę może się przydać :-D

Gość gość
9:52 Dobranoc. 9:55 Ok, dzięki. Mieszkanie może być wynajęte na dwie osobne partie?

Gość gość
Pranie w dzisiejszych czasach to nie problem w dzisiejszych czasach są dobre pralki (ja byłam wychowana w tradycyjnej rodzinie gdzie kobieta robiła wszystko w domu) z gotowanie to zależy kto ma więcej czasu (ja gotuje ale mąż często sobie odgrzewa) a te babskie rzeczy jak maseczka czy np. krecenie włosów faceci wiedzą że kobiety muszą o siebie zadbać

Gość gość
Czeka Ciebie moc atrakcji ze strony faceta , a mianowicie : - otwarta deska w kiblu - dłubanie w nosie i rzucanie baboków - pierdzenie - notorycznie oszczany klozet - chodzenie w gaciach po domu - mieszanie sobie w jajcach - nie mycie kindybała.