Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona femina

Czy powinnam zgłosić kolegę z pracy na policję?

Polecane posty

Mam w pracy takiego kolegę, znajomego. Czasami w wolnych chwilach gadamy o różnych rzeczach. Dziewczyny/partnerki nigdy nie miał i raczej chyba miał nie będzie. Ma opinię niezaradnego dziwaka i dziwnie się ubiera. A teraz do rzeczy, czasem sobie gadamy i gadamy i w przypływie szczerości mi wypalił, że znalazł sobie dziewczynę, gdzieś w Polsce. Z dalszej rozmowy wynikło (wyczytałam między wierszami), że po prostu on ją obserwuje, bo powiedział że "obmyśla strategię, żeby przystąpić do ataku":o Czyli jego działalność zdaje się mieć znamiona stalkingu, czyli przestępstwa. A, z drugiej strony nie wiem, jak ta dziewczyna ma na imię, nazwisko, nawet gdzie mieszka, baaa nawet czy istnieje, bo gość może konfabulować. Pomóżcie, jak najlepiej tę sprawę rozwiązać?

Gość gość
Powinnaś siebie zgłosić do psychiatry

Gość gość
mysle że miał na myśli atak podrywu :-)

14:54 X Wiem, co miał na myśli. Chodzi o to, że nigdy nie wiadomo, co takiemu odbije. W pracy mało z kim gada, często się z niego nabijają, czasem się uśmiecha się sam do siebie. Skoro żadna normalna kobieta go nie zechce, wiadomo że przy zderzeniu z rzeczywistością może mu coś odbić, włączyć się przysłowiowy agresor. A może chce ją zgwałcić? Poza tym przez sam fakt, że ją obserwuje, znaczy to że zachowuje się głęboko nieetycznie.

Gość gość
Wiesz co to znaczy PRAWDZIWA SAMOTNOŚĆ?????czy wiesz co to znaczy,co kryje się za słowem PRAWDZIWA SAMOTNOŚĆ???????

Gość gość
no to jak chcesz zrobić coś dobrego i uchronić tę pannę przed gwałtem to go sama pomiziaj i on się uspokoi

Gość gość
a ja mam taki charakterek że jak widzę jak się inni naśmiewają z tzw ofiary to mają wojnę ze mną ,nienawidzę bydła gnojącego innych,twoim znajomym naśmiewającym się z niego obiłabym ryje i połamała nogi

Gość gość
a to nie jest czasem edelgast z kafe? on podobno kursuje regularnie między wroclawiem i trojmiastem dla jakiejs laski a jest niemalym świrem do tego

Gość gość
on jest głęboko nieetyczny a ty pozwalasz na wyśmiewanie bo jesteś taka sama nieetyczna jak twoi kumple ,dla was wszystko jest ok bo wy jesteście normalni nie?

15:13 x U nas jest swobodna, ale przyjacielska atmosfera. Każdy z każdego się śmieje, ale on trochę bardziej przykuwa uwagę. A Ty chciałabyś, żeby jakiś duży dzieciak po nocach Ci zaglądał w okna? Bo co on może robić?

Gość gośćlisicaaaaaa
często się z niego nabijają -to są twoje słowa,więc nie łagodz teraz sama swoich słów,babskie ściemniactwo to ja mam w jednym palcu

Gość gośćliskaaaaa
a wszystko co możesz to z nim rozmawiać

Gość gość
Dla Ciebie od jest gównem,śmieciem,zerem .....TY wIESZ CO TO ZNACZY SAMOTNOŚĆ?????czy wiesz co to znaczy SAMOTNOSĆ? ??????czy wiesz co to znaczy być traktowanym jak g****o i zagrożenie...????????czy wiesz co to znaczy Samotność???????

Gość gość
kolego jak Ty wiesz co to znaczy to zmień środowisko o ile to możliwe,po co Ci takie towarzystwo,śmieciem zawsze jest ten co się wyśmiewa,zawsze

Gość gość
kiełbasa lecz się :D

Gość gość
A ty co sie tak wydzierasz od tej samotności?nsamotnosc nie równa sie z być oszołomem. Potem taki nieogar lata po dachach i strzela do niewinnych ludzi. Empatia człowieku to jest cos co potrzeba samotnemu. I teraz, jak kolega z tobą normalnie rozmawia to chyba nie jest wariatem którego trzeba odizolować od społeczeństwa. Jak sie zainteresował to wcale nie znaczy ze to zainteresowanie będzie wspólne. Moze sobie oczy wypatrzeć i tak nic nie zdziała wiec odpuść i nie swiruj.

Gość gość
to ze jestes bardzo samotny nie jest uspr. dla stalkowania kobiet. jasne?

Gość gość
15:35 Nie masz empatii,Nie masz!!!!!!CZY wiesz co to znaczy SAMOTNOSĆ??????CZY WIESZ CO SIE ZA TYM Kryje!!!!!!!Ból poniżenie!!!!!!czy wiesz co to znaczy samotność????? odrzucony jak gówno porzycony!!!!!czy MASZ EMAPATIĘ??????CZy masz empatię??????

Gość gość
15:35 Nie masz empatii,Nie masz!!!!!!CZY wiesz co to znaczy SAMOTNOSĆ??????CZY WIESZ CO SIE ZA TYM Kryje!!!!!!!Ból poniżenie!!!!!!czy wiesz co to znaczy samotność????? odrzucony jak g****o porzycony!!!!!czy MASZ EMPATIĘ??????Czy masz empatię?????Czy wiesz co to SAMOTNOSĆ????CZy masz EMPATIĘ?????

Gość gość
przytulam Cie

Gość gość
Zgłoś... Wezwą go na komendę, spałują raz, czy dwa i się nauczy kindersztuby:D Tacy ludzie potrzebują WYCHOWANIA!!!

Gość gość
powinnas

Gość gość
"czy wiesz co to znaczy być traktowanym jak g****o i zagrożenie..." kto cię tak traktuje i dlaczego?

Gość gość
16:22 wszystkie kobiety!!!!!jak od dziecka zniszczony i pogarodzony....g****o i zero na samym koncu tego łez padołu!!!!jak tredowaty wzbudzajcy zagrozenie!!!!!!!dlaczego????dlaczego???dlaczego???

Gość gość
ludzie nawet bardzo przez życie skrzywdzeni chorzy czy niepełnosprawni potrafią swoim ciepłem charakterem zjednywa c sobie ludzi, mają przyjaciół i nie zrzucaj winy na innych poszukaj może w sobie coś co powineneś zmienić

Gość gość
pAtrzą jak na gówno i zero,brzydzą się MNĄ I KIWAJĄ GŁOWAMI.....OPUSZCZONY na tym łez PADOLE!!!!Patrzą z nienawiścią....BOJĄ SIĘ....JAK TRĘDOWATEGO....MOJE ZYCIE W IZOLACJI!!!!

Gość gość
16:28 NIC MI NIE brakuje,jestem w porządku

Gość gość
16:28 NIECH AUTORKA WIE CO TO ZNACZY SAMOTNOSC

Gość gość
[16:28 nikt NIE MA idealnego charakteru,kazdy jest W JAKIEJS CZESCI TOKSYCZNY

Gość zaniepokojonq femina
W sumie to mi się trochę nudzi i dlatego się zastanawiam, czy kolegi trochę nie poszantażować