Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dziewczyna ze zdjęcia miałaby u Was szansę?

Polecane posty

Gość przerost tresci nad forma
bardzo łądna rzadko się zdarza aby bez makijażu ktoś tak wyglądał. myślałaś że wkleisz zdjęcia koleżanki i będą się nabijać ale nie wyjdzie :D

Gość gość
Wygląda ładnie. Jak rozpuści włosy i z makijażem to jeszcze bardziej. Wyszukałam z netu, to się wyświetla, że to aktorka :P

Gość gość
to samo pomyslalam ze aktorka. powiedz mi jak sie nazywa, bo dalabym se reke uciac ze widzialam ja w jakims franc. filmie - taki ma dla mnie typ urody. moze mieszanka z imigrantami, cos w tym stylu.

Gość gość
glupie to pytanie. Dziewczyna z taka uroda wgl nie powinna miec watpliwosci co do swojego wygladu . u mnie by miala szanse :)

Gość gość
eee, a to nie ta z gry o tron?

Gość przerost tresci nad forma
macie chyba racje jesli to aktorka to grala w grze o tron te blondynke od smokow deneris czy jakos tak jest tez polska aktorka podobna troche do niej ale nazwiska nie pamietam.

Gość gość
bosz jakie debilki tu siedzą i łykają, przecież to sławna aktorka Emilia Clarke bez makijażu, to normalne że jest ładna, zachwycają się nią widzowie gry o tron a te pirtolą znawczynie że ładna, hohoho, jakie specyjalistki hahaha

Gość gość
coza zjeb wrzuca Emilie Clark z gry o tron

Gość gość
nawet jeden napisał że u niego miałaby szanse hahahaha, ona splunąć by na ciebie nie chciała frajerze :D

Gość gość
ech, może dałbym jej szanse jakby była bogata, ale tylko wtedy 🖐️

Gość gość
sorry ale nie jestem fanka konwencji gry o tron, wikingow, jakichs innych tego typu seriali. wole cos w stylu house of cards, twin peaks, vinyl, true detective, itd. nie lubie tematyki historycznej, medievalnej, jesli juz to wole seriale o czasach wielkie prohibicji, cos nt. XXw.