Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BYLA U MNIE KOLEZANKA JAK MNIE W****ILA

Polecane posty

Gość gość

BYLA U MNIE KOLEZANKA JAK MNIE W****ILA

Gość gość5656569
dlaczego

Gość gość
Caly czas opowiada o swoich sukcesach które sa mierne i smiechu warte. Caly zcas się porownuje . Jesssu , skad się biora tacy ludzie?

Gość gość5656569
dla ciebie moga byc marne a dla niej moze to byc cos waznego ! - to jest powod do w****ienia? moze dlatego,ze sama nic nie osiagasz ?

Gość gość
Hehe.Ja mam odwrotnie. Muszę uważać co mówię, bo inaczej kolezanka obraża się, że się przed nia wywyzszam i chwalę. Ludziom nie dogodzisz.

Gość gość
dlatego ja unikam sporej liczby osób, tzw. znajomych, bo to tylko bez sensu paplanie...

Gość gość
To nie chodzi o to, ze sama nic nie osiągam tylko o fakt, ze to jest tak naprawdę wielkie nic a ona gada o tym jak nakrecona. I jeszcze rozpowiada , ze ja jej zazdroszczę :D a ja mam w d***e je "sukcesy" wole żeby nie przychodzila jedza jedna.

Gość gość454577
a co to za sukcesy ? o czym tak mowila,ze az tak ciebie wkurwila ? Wiesz moze dajesz jej powody do myslenia o zazdrosci.

Gość gość
Ma prace w której jest tylko 8 dni w miesiącu - to praca przy sortowaniu smieci. Pracuje codziennie przez 18 h przez 8 dni . I to jest powod do mojej zazdrości :D

Gość gość
autrko, czasem mysle, ze te durne tematy wydaje sama redakcja kafe, zeby "obudzic" lub bada entelegencje kobiet. Dno, dno, dno. Ciebie mi żal