Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam CAŁKIEM zatkany nos!

Polecane posty

Gość gość

Pomocy! Dziś od rana mam zakorkowany nochal i czuję się fatalnie. :( Nie mogę nim w ogóle oddychać, uczucie jest takie jakby coś mi rozpiertalało od środka zatoki i tego kataru musi być w cholerę. Cała twarz mnie napiertala. :o Proszę, pomóżcie! Nie mogę nawet wydmuchać tego kataru, jakby coś go zassało od środka

Gość gość
albo alergia albo nerwica, jak nerwica to sie lepiej nie nakręcaj bo jeszcze ataku dostaniesz, połóż się i spokojnie oddychaj przez usta i nie myśl o tym nosie, nie myśl o oddychaniu, najlepiej spróbuj zasnąć, jak się obudzisz jak będzie lepiej - drożny nos, to masz nerwice a potem do psychiatry zapraszam po leki

Gość gość
jak mialem zatkaną pupe to zrobilem kupe:-P

Gość gość
Raczej jestem chora, bo rano miałam gorączkę Można coś zrobić, żeby się odetkał? :( Hooy mnie strzela z tym nosem :(

Gość gość
Nikt nie wie? :(

Gość gość
To nie tak, że sobie coś zrobisz z nosem i się odblokuje... albo sie przeziebilas, albo zatoki, albo alergia - przyczyn moze być wiele. Ja mam ostatnio często zatkany nos, mega bóle głowy przy tym... Podejrzewam zatoki. Ktoś miał podobne porbelmy?

Gość medicusDCL
Dzień dobry, Tego typu dolegliwości polecamy skonsultować z laryngologiem. Specjalista przeprowadzi wywiad medyczny, zdiagnozuję przyczynę nawracającego bólu zatok i głowy, następnie dobierze dla Pani odpowiednią metodę leczenia. Kontakt oraz więcej informacji znajdzie Pani na naszej stronie internetowej www.medicusdcl.pl

Gość gość
Mam to samo. Udało Ci się to wyleczyć?