Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poznalam chłopak na facebook

Polecane posty

Gość gość

Witam serdecznie wszystkich, tak jak napisalam w temacie poznalam chłopaka na fb. oczywiście nigdy takich rzeczy wcześniej nie robiłam to był odruch.po wysłaniu chciałam usunąć zaproszenie ale nie zdąrzyłam bo on w tym czasie je zaakceptować. później odważyłam napisalam do niego( co miałam w sumie do stracenia) i tak ta rozmowa ciągnie się już dwa mcy. nie ukrywam strasznie mi się podoba. spotkaliśmy się w ciężkim dla nas okresie tak jak on i ja zakończyliśmy związki. dla mnie to był ogromny cios może to było powodem, że po kilku mcy od zerwania postanowilam z kimś popisać. napisał do mnie że nie szuka dziewczyny bo nie wierzy w miłość (faktycznie nie miał szczęścia chyba tak jak ja). mamy wspólną pasję, nawet te same kierunki kończymy. przez te dwa mcy nie zaproponowal spotkania ani ja nie wyszłam z taką inicjatywą. trochę boję się odrzucenia chyba tak jak każdy. nawet nie wiem jak zacząć rozmowe na ten temat niby piszemy trochę ze sobą ale jest ta obawa. nie chcę odrazu wiązać się tylko pogadać jak kolega z koleżanką. nie wiem dlaczego ale strasznie mi zależy żeby go poznać osobiście.co wy o tym myślicie?

Gość gość
Poproś o mail'a i wyślij mu fotkę szparki :)