Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak dogadują się rodzeństwa dwupłciowe brat siostra???

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam cudownego synka 4 letniego. Teraz jestem w ciąży i wiem, że będzie dziewczynka. Zawsze byłam zwolenniczką rodzeństw jednopłciowych. Sama mam dwie siostry i mamy super kontakt, tak samo mąż z bratem. A moje dwie koleżanki narzekają bo mają braci z którymi kontakt jest raczej średni i zawsze mówiły że brakowało im siostry. Kieruję to pytanie do mam które mają dzieci "pary" i jakie mają odczucia odnośnie kontaktu dzieci ze sobą, a także osób które są w takiej sytuacji. Zależy mi żeby moje dzieci jednak byly fajnym rodzeństwem a nie darli koty i ze sobą nie rozmawiali.

Gość gość
Mam i brata i siostrę, ale lepszy kontakt z bratem.

Gość gość
Mam siostry ale kontakt średni, moja przyjaciółka ma młodszego brata i ich relacje to tragednia.. myślę że jak dziewczynka ma starszego brata to jest lepiej niż na odwrót

Gość gość
Tylko ważne jest aby nie dyskryminować starszego, nie kazać ustępować mlodszemu, bo często rodzeństwo nie lubi się z powodu nierównego traktowania przez rodziców

Gość gość
Mam młodszego brata i ZAWSZE darliśmy ze sobą koty, ale jedno za drugim w ogień by wskoczyło. Teraz jesteśmy dorosli i nadal jest tak samo.

Gość gość
Mam brata i siostrę i kontakt lepszy mam z bratem. Mój ma siostrę i taka wież jak jest miedzy nimi to coś pięknego zawsze mogą na siebie liczyć, zawsze staną po swojej stronie mimo ze dzieła ich setki kilometrów...

Gość gość
Wow, to ludzie (a nawet rodzeństwa) bywają DWUPŁCIOWI..??? :P

Gość gość
Jestem kobietą i mam starszego brata Nie zamieniłem go na siostrę

Gość gość
Ja mam trzech braci. 1 starszy o 11 lat, 2 starszy o 6 lat, 3 młodszy o 2 lata. Ze wszystkimi mam świetny kontakt ale nie ukrywam że z młodszym najlepszy. Mogę śmiało powiedzieć że jest moim przyjacielem od serca i z wszystkim mogę się do niego zwrócić i vice versa. Ze starszymi załapałam dobry kontakt jak już wszyscy byliśmy dorośli.

Gość gość
Mam syna lat 14 córka lat 9. Maja świetny kontakt ze sobą od zawsze. Brat starszy bardzo zajmował sie siostra . Zachowanie miedzy rodzeństwem zawsze zalezy od wychowania przez rodziców. Nigdy nie wiadomo na kogo dzieci wyrosną . Nie ważne czy córki czy synowie czy rodzeństwo gdzie corka i syn. Charaktery u dzieci jak i u dorosłych sa różne., warunki szkola koledzy wszystko ma wpływ na kształtowanie sie osoby. Wychowanie rodzice ich stosunek do dzieci.kazdy szczegół kształtuje

Gość gość
rodzeństwa dwupłciowe x :D obojnaki, jak tasiemce :D

Gość gość
nie faworyzuj syna to nie będzie problemu. Pamiętaj by traktować ich równo