Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W metrze tak smierdzi potem i brudem. Polacy czemu się nie myjecie?

Polecane posty

Gość gość

Wracam o 17:20 to akurat godzina spędu korpozombie. Praca umysłowa w klimatyzowanym pomieszczeniu ,a ci dalej śmierdza jakby tydzień w polu robili. Zwłaszcza śmierdza grubi długowlosi faceci. Chociaż lysi tez potrafią dac czadu.

Gość gość
Woda jest droga.

Gość gość
bo wierza reklamom, ze antypespiranty dzialaja 72h....

Gość gość
Zacznij jezdzic samochodem z klima. A jak nie to zloz petycje zeby pracodawcy udastepniali prysznice po pracy. Nie kazdy siedzi za biurkiem z klima w pokoju. Ktos ci musi chlebek upiec, koszule uszyc, telewizor wyprodukowac itd wiec co sie burzysz? No i widac ze w swircir nie byles bo wszedzie smiedzi jak jeat upal. Metro autobus czy to polsja czy anglia czy Austria czy hamerka wszedzie smierdzi i ty tez smiedzisz po osmiu godzinach pracy. Moze mniej niz fizyczny ale jak sie razem dobierzecie to smierdzicie. Jak pisalam na poczatku autko sobie kup.

Gość gość
Pracowałam fizycznie kiedyś. Pracownicy fizyczni kończą w innych godzinach. To nie piekarze tak smierdza a informatycy i inni pseudointeligenci

Gość gość
Nie, to kafeteryjne brudasy. Nie przeszło mi nigdy przez myśl, że można nie wziąć prysznica po całym dniu, wieczorem - dopiero tutaj przeczytałam, ile śmierdzieli tego nie robi. Tłumacząc się oczywiście tym, że "nie śmierdzą" (sobie, człowiek myjący się często i regularnie zawsze się od takich odsuwa).

Gość gość
ja mojo staro tylko po zapachu nachodze no jak by se wymyła to by nie naszed dlatego myć sie nie zezwala bo wygoda i detektyw hirnia nie zarobi!!!

Gość gość
puder i pomady jeno dobra żecz nie jedno skrywajo nie jedno nawet kamery bezradne nie namierzo!!!

Gość gość
a co ta smród ode smrodu jeszcze nikt nie umar no a poza tym po co tak głęboko sia zaciungać i egzaltować życie na codzień nie ciekawe to chibcikiem do domu bo po derodze nic ciekawego ni ma na tym świecie!!

Gość gość
i se siuńś psed internetem i sztachać pełno piersio to je dopiero życie ni?

Gość gość
JAK SIE SKADZIĆ TO JENO W WARSAWIE W WARSAWIE BO WARSAWA PACHNIE TYLKO GDY KWITNO BZY