Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mimimi6666

Wejdź przeczytaj i pomóż !

Polecane posty

Gość Mimimi6666

Uprawialam stosunek płciowy w dni raczej nieplodne 4razy bez zabezpieczenia. Wytrysku we mnie nie było ani razu. Partner zawsze oczyścil członka i zalatwial sprawy fizjologiczne. Ostatnio było takze dzuen przed okresem z zabezpieczeniem i dzien pozniej w okres bez. Pierwszy dzień okresu był delikatny, drugi obfity a teraz trzeci i czwarty znowu delikatny (mam 8dniowe cykle). Czy ta delikatność krwawienia moze oznaczać ciążę ?

Gość gość
Obrzydliwe. Jak można tak epatować fizjologią.

Gość gość
w dni raczej nieplodne x to raczej jesteś w ciąży

Gość gość
(mam 8dniowe cykle) x Jesteś muchą owocówką? :D Zgłoś to do księgi rekordów Guinessa :P

Gość gość
dni raczej nieplodne mam 8dniowe cykle x WTF?

Gość Mimimi6666
Pomylilam słowa. Weź stąd wyjdź skoro nie umiesz pomóc. 8dni mam zawsze krwawienia menstruacyjne

Gość gość
Partner zawsze oczyścil członka i zalatwial sprawy fizjologiczne. x że co niby..?

Gość gość
Sama sobie pomóż i zacznij pisać po polsku i czytać, co wysmażyłaś, zanim wyślesz bzdury. Oczekujesz pomocy od innych, to zadbaj o czytelną, sensowną wypowiedź. Nikt nie będzie rozszyfrowywał banialuków.

Gość Mimimi6666
Co było nie tak sformuowaniu ze partner oczyścil czlonka (umyl) i załatwił sprawy fizjologiczne (oddał mocz) ?

Gość gość
"czyszczenie" penisa i oddawanie moczu jako środki antykoncepcyjne.. omg

Gość Mimimi6666
Nie. Po prostu informuje ze to zrobił i.na pewno nie było plemników. Po za tym odbyły sie te 4razy w paru godzinnych odstepach. Widać ze siedzą tu spr******le babcie które wszystkiego sie czepiają a pomóc nie umieja. Nie pozdrawiam i żegnam stare krowy

Gość gość
Niestety ale dziewczyna ma rację. Coraz rzadziej trafić żeby ktoś pomógł. A co do pytania. Watpie żebyś zaciążyła

Ja też wątpię. Ale nie widzę sensu tak kombinować i się stresować. Nie lepiej pójść do lekarza i zacząć stosować antykoncepcję, skoro regularnie współżyjesz i nie planujesz mieć dziecka?

Gość Mimimi6666
Problem w tym że ja nie chce jak i nie mogę zażywać tabletek. Nie ze nie chce dziecka. Razem z partnerem wychowali byśmy gdyby było, bo jeśli ma być to będzie. Ale na tą chwilę było by to.. nie wiem.jak to określić.. nie za wygodne (?)

Gość gość
Chcesz się du/pczyć bez zabezpieczenia i ponoszenia ryzyka?

Gość Mimimi6666
A rozumiesz slowo ze nie mogę zażywać tabletek?

Gość gość
Gimnazjalistko czytaj teksty ze zrozumieniem,a nie myśl tylko o du/pczeniu.

Gość gość
Prawdopodobieństwo ciąży jest znikome, ale zawsze, gdy nie ma zabezpieczenia to występuje. Tabletki to nie jedyne środki antykoncepcyjne. Porozmawiaj z ginekologiem - pomoże ci dobrać metodę antykoncepcji. Oczywiście nie musisz się zabezpieczać, ale pewnego dnia nie będziesz miała szczęścia. Po prostu obudzisz się i stwierdzisz, że jesteś w ciąży.

Gość Mimimi6666
Dzkiekuje za odmlodzenie jednakże nie jestem.gimnazjalistka :) Dziękuję za uspokojenie

A z ciekawości dlaczego nie możesz zażywać tabletek? Jednak dziewczyny dobrze piszą, jest wiele różnych rodzajów antykoncepcji. Jeśli współżyjesz, a się nie zabezpieczasz, prędzej czy później zdarzy Ci się wypadek ....

Gość Mimimi6666
Ponieważ zaczecie zazywania ich może mi zaszkodzić jak twierdzi mój ginekolog

Mimimi6666, na co może Ci zaszkodzić? Trochę to dziwnie brzmi. Jest wiele różnych metod antykoncepcji i na pewno któraś i dla ciebie byłaby odpowiednia. Jeśli boisz się hormonów, to minipigułki, np. Vibin mini zawierają ich naprawdę niewiele.