Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Puscilam głośno muzykę żeby zagłuszyć ryk bachorow za oknem

Polecane posty

Gość gość

Mogę oddychać świeżym powietrzem :classic_cool:

Gość gość
u mnie to samo ! odpadam po pristu i to nie jest ryk głodnego niemowlaka tylko piski i darcia 4-12 latków Co puściłas ? ja im włączyłam iron maiden

Gość gość
polewaj wodą z węża przez okno :P

4-12 latki, koszmar, za osiedlem jest wypasiony plac zabaw, ale przecież leniwym matkom nie chce się iść ze swoimi wpadkami kawałek dalej, katują ludzi tymi wrzaskami. Jeden sąsiad też nie wytrzymał i puścił jakieś afrykańskie bity :classic_cool:

Gość gość
Good for you

Gość gość
ja wypusciłam dwa psy na balkon ,wadomo ze się stresuja takimi wrzaskami i szczekają ile wlezie,jeden pies jest mój ,a drugi koleżanki która przyszła w odwiedziny,powiem że jej kundelek lepiej daje od mojego bokserka :D

Gość gość
a wedlug mnie najgorsza jest mlodziez, dzieci to jeszcze, przynajmniej idą do domu pod wieczor, a takie bydlo mlodzież siedzi pol nocy pod blokiem i drze mordy. Jedynym wyjsciem bylo zlikwidowanie lawki i piaskownicy; od tamtej pory cisza i wreszcie mozna sie wyspac

19:07 tylko uważaj żeby skurczysuki potem Ci psa nie otruły,ludzie bywają mściwi :O no i szkoda psich gardeł, ale jeśli mogą uprzykrzyć życie matkom Polkom i ich wyjcom to czemu nie :classic_cool:

Gość gość
No młodzież gorsza.Siedzi na ławce i drze mordy do 1 w nocy aż echo niesie.Czy oni nie mają rodziców, pytam się?

Gość gość
co ty z młodziezą idzie siędogadać ,ja raz poszłam i mówie z uśmiechem "słuchajcie wszystko spoko ja rozumiem ,nie zapomniałam jak sama byłam w waszym wieku ,ale kuzwa teraz niestety musze zapierdalać a co za tym idzie rano wstac ,wiec mam prośbę ,postarajcie sie troche ciszej " do tego jeszcze pośmiałam się z nimi ,pogadałam i co ? i spokój. A z mamusiami i tatusiami bachorstwa nie ma gadki!

no dokładnie, mlodziez popije, popali, pohalasuje, ale godzinka, dwie i ida sobie gdzies indziej, a bachory od 9 do 21 :O :O

Gość gość
nie z moim psem takie numery ,nauczony żeby nie brać od obcych i nie podnosić z ziemi.dużo mnie to kasy i czasu kosztowało ale było warto:) A co do gardeł -przecież psy lubią szczekać więc proszę bardzo ,niech sobie maciora z mieszkania obok nie myśli że obali browar i pójdzie w kimę bo pozbyła sięswoich wypierdków puszczając je na parę godzin na dwór.

Gość gość
Pies i jego dobro są warte każdych pieniędzy