Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

biorę 3 razy 500 plus i mam bekę z was że na mnie zapitalacie :)

Polecane posty

Gość gość

zapitalacie na moje 500+, szlachta sie bawi a wy tyracie na nas, niewolnicy 21 wieku :D czy ktoś ma jeszcze wątpliwości czy w tym kraju oplaca sie pracować? ja nie :D szlachta sie bawi, chłopi na nas robią czyli wy

Gość gość
ja też zrezygnowalam z pracy i biore 1500 ktore bym zarobila tam w pracy. po co mi to. widze ze ludzie po szkolach pracuja za tyle albo za niewile wiecej. a ja nie musialam zadnych szkol robic i co? mam tyle kasy co wy. rząd zadbal o to.

Gość gość
Nie wstyd ci że jesteś żałosna :)

Gość gość
Durne prowo.Na kafe nic ciekawego jak widzę. 0/10

Gość gość
dlaczego żałosna> trzeba umiec sie w zyciu ustawić. browarek w lodówce na wasz koszt

Gość gość
Pomyśl sobie o swojej emeryturze to mina Ci zrzednie ;-) albo o sytuacji gdy rząd zmieni ustawę... Ja też dostaję świadczenie, dodatkowo pracujemy i mamy po prostu więcej. Mam koleżankę, która ma 4 dzieci. Oboje pracują i ciężko im było, bo dzieci ambitne, zdolne a średnio mogli ich talenty rozwijać. Teraz zapisali chłopców na 2 języki do szkoły językowej i na basen, dodatkowo pojechali na spływ kajakowy, pierwszy raz razem na urlop. Na taką rodzinę aż miło popatrzeć, patologią się brzydzę.

Gość gość
Zobaczymy co powiesz jak kasa z 500+ się skończy, takich darmozjadów jak ty jest cała masa, więc pewnie nastąpi to szybciej, niż ci się wydaje, a ja zostanę ze swoimi 4200 netto i będę mieć beke z ciebie. Nie pozdrawiam

Gość gość
dlaczego żałosna> trzeba umiec sie w zyciu ustawić. browarek w lodówce na wasz koszt x nie mieszkam w polsce od 16 lat wiec nie na moj koszt :)

Gość gość
4200 netto to śmieszna kwota. czym ty się podniecasz? 4 tysiącami to ja se tyłek podcieram...W dużym mieście nawet na waciki z tego nie starcza. chyba że mieszkasz na stancji ze studentkami. a autorka to cóż,,, patologia jakich wiele

Gość gość
Dorwała się bidulka do koryta, to musi założyć temat i pochwalić się .

Gość gość
a ja się dogadałam z szefem i pracuję oficjalnie na 1/4 etatu ,a reszta pod stołem:) W razie "w" jak się pińcet skończy to będę miała pracę.

Gość gość
to ty 19:31 i twój szef jestescie gorsi niż ci co 500 biorą i co nie pracują. Wiesz dlaczego? bo oni aytentycznie nie mają innych dochodów, a ty kombinujesz pod stołem razem ze swoim szefuniem jak by tu rozkraść coś co by ci sie nie nalezalo gdyby nie fakt że on cie na czarno przyjmuje. za cos takiego to kryminał, życze by ktoś to wykrył i zakablował, bo nienawidzę złodziejstwa. kradzieże powinny być napiętnowane i karane. Ci co dostali 500+ bez kombinowania to przynajmniej nic nikomu nie ukradli, a ty oszukujesz panstwo i podatników, bo dostajesz kase za caly etat tyle ze pod stoliczkiem. Żałosna jesteś..oby prawda na jaw wyszła

Gość gość
ok ,chętnie pójdę za to siedzieć ,pod warunkiem że najjpierw posadzą 3/4 złodzieji z wiejskiej,no problem.

Gość gość
do 19:39 kradzież to kradzież. Nie uspakajaj swojego sumienia tym, że inni są gorsi.

Gość gość
autorka to wypisz wymaluj moja sąsiadka-31 lat i do tej pory może z pół roku pracowała. wykształcenie podstawowe-ale wszystkim gruba berta odpowiada ze jest Wielka bizneswoman!firmę ma i 10 osób zatrudnia.... firmę miala-kilka miesięcy na lipe, teraz chłop wyrokowiec zasuwa dalej na czarno, 1500 z 500plus do tego pewnie z tysiąc alimentów na starszych synów,plus co się uda wyciągnąć od opieki; tatusia;dziadka lub po prostu ukraść. I się zyje...a ja głupia zapindalam za 2,5 tys, stres w pracy, po co? żeby jej z moich podatków dali. a moja emerytura? spoko mój fundusz mi wyliczył ze muszę pracować 100lat na 400zl emerytury miesięcznie... przeszłam do zusu ale on pewnie padnie i za 30lat będę miała takie samo zero emerytury jak leniwiec sąsiadka...

Gość gość
1500zł i szlachta? :D Niech ci będzie na zdrowie, ja chłopka wolę zarobić w swoim pięknym gabinecie te 8200zł nie przemęczając się 5 godzin dziennie i nawet dorzucić się na twoje pińcet plus. Hahaha pożyjesz za to faktycznie jak szlachta, może nawet masło kupisz zamiast margaryny :D

Gość gość
'bierzesz 500+ na 3 jkę dzieci, albo bierzesz 1500 z programu 500+'

Gość gość
juz sie jakaś pochwaliła że ma 8200 w gabinecie...żałosne to jest. Co osoba z takimi zarobkami, więc mniemam że ogarnięta, robi na takim chorym forum??

Gość gość
gość dziś Jeżeli ktoś więcej zarabia to nie może wchodzić na forum? a co ty tu robisz skoro to jest forum dla nieogarniętych? przyznajesz, że jesteś głupiutka czy co? Nie wiedziałam, że są jakieś kryteria zarobkowe aby wejść na kafe :D no i jakie pochwaliła? imienia i nazwiska nie podałam więc uspokój się. Przecież mnie nie znasz ani ja ciebie więc nie histeryzuj. W ogóle śmieszy mnie, że tu niektórzy usiłują promować jakąś fałszywą cnotliwość w związku z czym jest ogólny zakaz cieszenia się, z zarobków czy w ogóle z czegokolwiek na kafe. Wolno tylko płakać, jęczeć i pisać jak mi źleeee, bo jak napiszesz, że ci się powodzi to zaraz zjawia się szariacka policja i daje reprymendy za bycie nieskromną :P Kiedy to zahukanie i kompleksy z was wyjdą? Dziewczyno zdejmij ten wór pokutny! ;)

Gość gość
Ja bede miala ubaw jak autorka dożyję emerytury i co miesiac bedzie widziec okrągłe 0 zl, wczesniej facet zostawi ja dla innej, młodszej i bardziej zdrowej na umyśle, bo nie bedzie chcial utrzymywac pasożyta. Bedzie ubaw po pachy.

Gość gość
Ale żeś się uuuustaaawiiiiłaaa. 1500zł kuźwa żyć nie umierać. No ale kto co lubi, ja za tyle bym żyć nie mogła, bo mam większe wymagania.

Gość gość
trzeba umiec sie w zyciu ustawić. browarek w lodówce na wasz koszt X Malo ci do szczescia potrzeba...

Gość gość
1500 to u mnie tydzień i po sprawie a jak wam starcza to na cały miesiąć...maskara jakąś ...i ubóstwo zapewne.. ale cóż jak mają dzieci leniwych rodziców to do jedzenia tylko chleb z masłem ..biedne dzieci i rodzice bez ambicji

Dzień dobry, Pracuje w telewizji i szukam osób, które zrezygnowały z pracy ze względu na program 500+. To ważne dla nas by pokazać, że dzięki niemu część osób mogła pozwolić sobie na rezygnację z pracy oddalonej od domu lub zatrudnienia na niekorzystnych warunkach finansowych. Bardzo proszę o kontakt.

Gość gość
A ja biorę 4 razy 500 Plus :) piąte dziecko w drodze:)

Gość gość
ja mam 1248zl na 2 dzieci i uważam, ze to bardzo mało. Nie pracuje i nie zamierzam bo przy 2 dzieciach i domu jest masa pracy.

Gość gość
A my z mezem zarabiamy duzo wiecej niz te wasze 500+ Ja nie wiem jak Wy sie za to bawicie ale pewnie to zabawy polegajace na kupmy sobie flaszke i kielbase na grilla i heja.

Gość gość
flaszka jest najlepsza i kielbasa na grilla tez do tego fajki i jest super. Czego do szczęścia potrzeba więcej .

Gość gość
1500 no rzeczywiscie luksusy chyba tylko dla życiowej niedojdy i nieuka który nie zarobi więcej, a o to w tych czasach na serio ciężko. jeżeli dla ciebie 1500 zł to takie cuda to ja nie wiem gdzie ty żyjesz chyba na jakiejś melinie zagrzybiałej :o a na zdrowie, baluj sobie za to 500+ mimo, że na ciebie płace w podatkach to i tak zarabiamy z mężem 10 razy tyle co ty i żyjemy na 100 razy lepszym poziomie więc jaraj się tą jałmużną, którą od niechcenia rzucam ci na ziemię, zbieraj, zbieraj :) ciesze się, że spełniam dobry uczynek i moge pomóc ludziom z marginesu życia, którym nie dane było skończyc szkołę i podjąć świetną pracę

Gość gość
A jak dzieci skończą 18 lat to z czego będziesz żyła ?