Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do mężczyzn

Polecane posty

Gość gość

Cześć mam do was pytanie a raczej dwa 1. o czym lubicie pisać z dziewczynami? Pytam poważnie, bo chce napisać do jednego faceta ale nie wiem za bardzo o czym z nim rozmawiać w połowie rozmowy. Lubimy się ale jakoś rozmowa chyba lepiej idzie nam zawsze w 4 oczy. Wedy zawsze są tematy same z siebie a chciałabym też czasem z nim popisać co robię rzadko bo nie chcę się narzucać i uniknąć ciszy. 2 jak bardziej go przyciągnąć go do siebie poza wyglądem? Dzięki za pomoc.

Gość gość
Skoro nie wiesz o czym z nim rozmawiać, to chyba jednak nie pasujecie do siebie za bardzo. A co przyciągania... albo on będzie chciał się do ciebie zbliżyć, albo nie i żadne sztuczki tu nie podziałają... tzn podziałają, ale na krótko, a chyba nie o to chodzi.

Gość gość
o czym rozmawiać wiem bo jak napisałam w 4 oczy jest bez problemu ale on mieszka w innym kraju i jest tu raz na tydzień lub dwa , wiec musimy pisać a własnie mi chodzi o samo pisanie, bo w połowie tej rozmowy już nie wiem o czym pisać a kiedy się widzimy normalnie to nie mam takiego problemu zawsze jest o czym rozmawiać

Gość gość
gosc 19.52 ma racje. zadne sztuczki nie pomoga, on ma cie chciec taka jaka jestes , a nie zebys ty robila nie wiadomo co. Jedyne co mozesz zrobic to nie zamykac sie przed nim

Gość gość
Nie wszyscy są tacy elokwentni jak wy. Niech pisze z nim. Możesz z nim porozmawiać czy lubi z tobą być bez gadania bo może też on nie lubi rozmawiać na siłę. Niektórzy ze sobą są godzinami nie rozmawiają i nie czują o to żalu a nawet ulgę.

Gość prawikzewsi
Nie słuchaj gościa 19:52