Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćp

ćwiczenia odchudzanie

Polecane posty

Gość gośćp

Jestem facetem i chcę zrzucić około 15 kilogramów. Samemu brakuje mi motywacji. Czy jest tu jakaś dziewczyna, z którą można byłoby popisać o ćwiczeniach i motywować się nawzajem?

Gość gość
może jednak?

Gość zyga759
Możesz kupić sprzęt do ćwiczeń do domu typu rowerek lub bieżnie. W ten sposób na pewno schudniesz sporo i będziesz zadowolona. Wiele takich sprzętów kupisz na: http://profitness.pl . Mają tam wiele ciekawych propozycji godnych uwagi.

Gość ksmosowa
a nie lepiej ci sie motywować z facetem? znajdź jakiegoś kumpla, na pewno ktoś ma zajawkę na siłownię. nie wiem czy chcesz pisać o zumbie, sałatkach i tabletkach piperine forte :P chyba twardszy zawodnik by ci sie przydał

Gość wezufia
no w końcu jakiś facet na forum, zawsze o odchudzaniu to same kobiety! szacun dla ciebie :) mój mąż zrzucił prawie 20kg, wiele go to kosztowało ale poszedł do trenera, ten rozpisał mu treningi, brał jeszcze tabsy iqgreen z zielona kawa i zrzucił wszystko ;) jestem z niego dumna. a po piwko do lodówki już nie sięga :)

Gość Maszarada Bęc
U mnie podstawą odchudzania było zastosowanie Foreverslim... do tego ćwiczenia i dieta

Gość Lucyna Kt
Ja schudłam dokładnie 14 kg stosując dietę opartą na papryce, do tego Foreverslim i ćwiczenia. Efekt taki jak napisałam

Gość gość
Na stronie www.suple24.net masz poradniki na ten temat

Gość Paulisa819
Dla mnie foreverslim nie był idealny dlatego zamieniłabym go na Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl do tego regularne posiłki i spacerki wieczorne i efekt gwarantowany;)

Gość gość
Każdy wybiera dla siebie to co uważa za stosowane .U mnie Foreverslim był tego czego potrzebowałam w trakcie odchudzania.

Gość gość
z trenerem sie cwiczy duzo lepiej, mi sie juz nie chce samej wymyslac nowe cwiczenia bo mam inne zmartwienia na glowie i po calym dniu jestem tak zmeczona psychicznie ze zdaje sie na trenera, chodze do Body Sense na treningi indywidualne, daja efekty duzo szybciej niz zwykla silka