Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrek2k

Facet i makijaż?

Polecane posty

Gość Piotrek2k

Witam. Mam problem z trądzikiem(jestem w trakcie leczenia, od kilku lat mniejsza o to - już jest lepiej ale i tak czeka mnie mnie zabiegi laserów), i otóż mam w weekend 18tkę i myślałem o pójściu do kosmetyczki by zakryć tymczasowo zaskórniki itp. I tu pytania mam : czy to wgl dobry pomysł? Facet do kosmetyczki.? I czy wgl ona mi pomoże? Nieche żeby było widać że mam jakiś puder strasznie czy makijaż - nie znam się na tym - i boję się że puder czy co tam, zamiast poprawić pogorszy sytuację? Jak sądzicie?

Gość gość
Kup sobie podkład

Gość gość
Idź do kosmetyczki, ona ci wszystko wyjaśni ;)

Gość gość
Kup sobie 1 bazę pod makijaż 2 puder w kremie matujący 3puder w kamieniu i pędzel do pudru... Masz problem z doborem kolorów - poproś ekspedientke o pomoc w wyborze :) jak uda Ci się w Rossmannie trafić na promocję to w cenie jednorazowej wizyty u kosmetyczki będziesz mialstswoje kosmetyki.. Bo do oczu pewnie masz :) a jak nie to wystarczy tusz,kredka i eliner i będzie dobrze... Aaa i róż do policzków to nadaje kształtu

Gość gość
Idź do kosmetyczki albo wybierz się do salonu gdzie opryskują sztuczną opalenizną (nie musisz być czarnym)! Nie kupuj niczego od siebie bo tylko pogorszysz cerę.

Gość gość
autorze mamy rownouprawnienie i mezczyzni moga legalnie sie malowac. Moi znajomi nie wychodza z domu bez makijazu. Sa bardzo mescy.