Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaprosilem laske na spotkanie

Polecane posty

Gość gość

Do mnie do domu mieszkam w warszawie a ona w chorzowie poznalismy sie na sympatii Noi chce ja poznac gadam zeby przyjechala do mnie na chate a ona ze nic z tego zebym to ja przyjechal i spotkal sie z nia w kawiarni i ze zalatwi mi tanszy hotel... Ja nie nam kasy na takie widzi mi sie !!! To ona niech przyjedzie a nie chce

Gość gość
to ona ma mieć kasę a Ty nie masz,niestety nie da rady tak zrobić że pierwsze spotkanie jest u ciebie w domu :-) zawsze facet musi do panny na pierwsze spotkanie :-) nie stać Cie to nie startuj

Gość gość
Ale ja chce ulepszyc swoje zycie ona ma kase bo wiem A ja nie mam bo robic nie bede za grosze a zagranice nie pojade bo mam swoj honor Pozatym mieszkam z matka wiec jej nie zgwalce jak przyjedzie Naklamalem jej ze pracuje i mam firme i tez niewiem co zrobic z tym

Gość gość
dzieciak jesteś,przeciez ona się i tak zorientuje że ściemniłeś z tą pracą,planujesz tak życ bez kasy? to zapomnij o dziewczynach ,w ogole się ogarnij jakos

Gość gość
weź daj spokój z dziewczynami one lecą na kasę i wygląd

Gość gość
Nie mam kasy zeby jechac do niej a ona nie chce przyjechac tez Powiedziala ze nie przyjedzie i jak co to ja mam przyjechac gadalem jej przeciez ze krucho z kasa jestem to powiedziala czego wlasciwie chcem A ja chce kogos bliskiego zeby mnie wspieral bo mam wypalenie zawodowe a ona pedziala ze nie jest psychologiem i zebym sie zastanowil

Gość gość
Nie masz kasy,to jak masz zamiar zyc dalej ,z maminej renty i zarobkow kobiety ?

Gość gość
ja bym potrafił przyjechać nawet 500km od dziewczyny

Gość gość
Ona pracuje zagranica wiec ma kase to po co ja mam pracowac ? Moja mama tez pracuje a mnie nie pozwala pracowac bo raz mialem wypadek i sie boi ze znow cos sie stanie mi

Gość gość
Szkoda dziewczyny ... :( Mam nadzieje ze nie dojdzie do spotkania

Gość gość
Pisalem jej teraz eska czy pogada ze mna bo spac nie moge Oddzwonila ale powiedziala zebym wiecej nie pisal do niej bo ona pracuje i musi wstac rano noi wylaczyla tel

Gość gość
Cześć kochanie, to ja twoja niemiecka szlora

Gość gość
popełniasz wszystkie możliwe błędy:-) pocieszny jesteś

Gość gość
Napisalem jej zeby zrobila mi paczke i wyslala jakies dobre rzarcie i dobry telefon bo muj sie psuje ale sms nie doszedl do niej pisze ze nr nie istnieje czyzby zablokowala moj numer

Gość niemiecka szlora
Wyglądamy razem jak niski gruby kundel (ty) ze spanielem (ja), ale i tak bardziej mi przeszkadza, że chcesz mojej kasy 🖐️

Gość gość
Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bo zaczynam cos podejrzewać 😠😡

Gość gość
To przynajmniej nie nasyłaj jej na mnie żeby węszyła. Od razu mi sie to wydało podejrzane. I na moją kasę też PRZENIGDY nie licz.