Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamuśkaprzyszla

Zwolnienie od internisty

Polecane posty

Gość Mamuśkaprzyszla

potrzebuje zwolnienie na jeden dzień żeby wybrać sie do ginekologa ponieważ wszystkie inne terminy są zajęte . Jestem na początku ciąży -6 tydz a wiem ze w pracy nie dostanę wolnego i nie chce jeszcze mowić o ciąży . Myślicie ze dostanę zwolnienie na ten jeden dzień od internisty ? I co mu powiedzieć ?

Gość Mamuśkaprzyszla
Proszę o pomoc

Gość gość
Nie mów nic o ciaży, powiedz, że masz biegunke, wymiotujesz itd. to powinien na dwa dni ci wystawić bez problemu

Gość Mamuśkaprzyszla
No właśnie a ja zastanawiałam sie ze może powiedzieć o ciąży wprost . Bo to medicover i oni maja dostęp do wyników badań , nie wiem czy do wszystkich ale jednak

Gość gość
na jeden dzień i to bez przyczyny chorobowego nie dostaniesz bo lekarz rodzinny nie miałby podstawy do wypisania.

Gość znajdzlekarza
zadzwoń do pracy i powiedz że nie przyjdziesz bo źle się czujesz, a zwolnienie doniesiesz jutro. Idź do ginekologa i jego poproś o zwolnienie przy okazji. Masz zawsze możliwość doniesienia zwolnienia lekarskiego.

Gość gość
Albo powiedz ogólnemu że jesteś zatruta, od wczoraj wymiotujesz i nie wiesz od czego i nie dasz rady pracować, bo każdy zapach powoduje nawrót mdłości.