Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochal sie we mnie zonaty mezczyzna , glupio sie z tym czuje

Polecane posty

Gość gość
opisywalam kiedys tutaj sytuacje jak dobry znajomy przykladny maz super facet nagle zakochal sie w kolezance z pracy , facet po 40 malpiego rozumu dostal , byl ostatnia osoba po ktorej bysmy sie tego spodziewali , problem byl tylko taki ze laseczka tez cos do niego miala wiec razem bardzo szybko wyrzucili zone z domu , oczywiscie kupil jej kawalerke moze cos tam jeszcze kasy dostala w koncu dom byl duzy i z pewnoscia troche wiecej wart niz kawalerka ale wykurzyli biedaczke na zbity pysk .

Gość gość
A te które tak usilnie twierdzą że to prowo , niestety musicie pogodzić się z tym, że faceci nie są święci i takie sytuacje się zdarzają nigdy nie wiadomo co takiemu mezusiowi po głowie chodzi - ten " mój" też na wakacje z żoną jeździ, przykładny ojciec.. i co więcej z tego co się po fakcie dowiedziałam, jego żona była w ciąży kiedy mniej więcej się to zaczęło.. (nie autorka)

Gość gość
chyba pamiętam ten twój wpis. słabo zrobił, ale cóż, po co żonie niewierny mąż, lepiej niech spada w podskokach

Gość gość
hej ale ja nie twierdziłam że to prowo, nie wybielam faceta, naprawdę nie twierdzę że nie może tak być jak autorka pisze. Ale moim zdaniem elementem PROWO w tym wszystkim jest to że ona niby się tak tym wszystkim przejmuje, że jej głupio, a w rzeczywistości jej to pochlebia i pasuje i raczej wolalaby by ten adorator za nią dalej łaził przez babską próżnośc. Tylko tutaj udaje że ją to gorszy czy jej przezkadza. w tym jest duża doza obłudy. martwi mnie że jestescie mało inteligentne i gdy pisałam że uważam że to prowo, wy wzielyscie to do kwestii faceta. nie. faceci tacy są, ja wiem. prowokacją jest pisanie przez autorkę że jest jej głupio że jest taka sytuacja. bo jakby jje było głupio to by to ukróciła.

Gość gość
Nie wybielaj sie , walczylas o to ze to prowo dla wywolania burzy miedzy kafeteriankami. Nic jak widzisz takiego nie nastapilo

Gość gość
tez bylam w podobnej sytuacji :o