Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michał121212

...

Polecane posty

Gość gość
Przezyj bol imitujacy bol porodowy a potem wypowiadaj sie o rodzeniu dzieci,nieudaczniku. Nie widzuales nawet nagiej kobiety a zakladasz tematy o cnocie i rodzeniu a Gdybys zobaczyl lechtaczke na zywo to pewnie roxplakal sie ze strachu :-)

Gość gość
"Polki nie rodza dzieci, bo mezczyzni nie chca miec z nimi dzieci..." Spokojnie, dzieci będzie więcej bo jest teraz 500+, jeśli tak cię to martwi, Misiu :) Ale dla ciebie to informacja bez znaczenia, bo ty dzieci nigdy mieć nie będziesz, bo kobiet się boisz, a z facetem (niestety) się nie da :) Ale to i lepiej, bo nie przekażesz swoich genów dalej, czyli selekcja naturalna :) Przyroda sama wybiera najlepszych osobników do rozrodu, a ty się wśród nich nie kwalifikujesz 🖐️

Gość gość
Up

Gość Michał121212
12:43 kolejna idiotka co ma pretensje do calego swiata, ze tak ja ewolucja stworzyla i w zwiazku z tym chca zrobic wszystkim na zlosc nie urodzi dziecka, skazujac swoje durne geny na wymarcie (i dobrze Darwin twierdzil, ze debile powinni byc wykluczani z puli genetycznej). A ty rascator debilu zamknij srake gownorobie!

Gość gość
Michalku,darwinowska malpeczko :-) wyobraz sobie ze wlasnie jestem w pistym miesiacu ciazy i do nikogo nie mam o to pretensji,w przeciwienstwie do Ciebie ,ktory Masz pretensje do calego swiata. Ty swoje geny juz dawno skazales na wymarcie i cale szczescie. Naucz sie chlopczyku czytac ze zrozumieniem bo proponuje Ci jedynie abys czegos doswiadczyl. Taki Przemyslaw Kossakowski przezyl ten eksperyment i jedyne co Mial do powiedzenia to wielki podziw dla kobiet bo nie byl w stanie-on,dorosly mezczyzna zniesc tego bolu do konca. Zatrzymal sie na siodmym punkcie,co odpowiada siedmiu centymentrom rozwarcia. Zakonczyl,Mogl zdjac elektrody,kobiety nie Moga i czeka je osmy,dziewiaty i dziesiaty centymetr i moment wypchniecia glowki,rodzenie lozyska mnie zapominajmy np. O nacinaniu krocza i jego szycia albo przebijaniu pecherza i cala reszta "wrazen" Twoj poziom oraz tematy,ktory zakladasz sa zenujace bo nie pokryte zadna rzetelna wiedza w takim razie proponuje Ci abys doswiadczyl tego czego miliony kobiet na porodowce..to tylko bol przeciez,czego sie tak boisz? :-)

Gość gość
Polki nie chcą mieć dzieci, bo kto by chciał mieć dziecko z kimś, kto najczęściej zostawia, kiedy dziecko okaże się chore, albo kobieta zachoruje. Faceci to nieodpowiedzialni gówniarze, którzy nawet po kilku latach małżeństwa potrafią zostawić, bo te cipy boją się śmierci w domu i najlepiej spierdolić.

Gość gość
gość dziś Michałek lubi ból, ale tylko, jeśli dotyczy on pierwszego razu dziewicy.

Gość Michał121212
Rascator ty pedale wychowujacy sie bez ojca. Matka cie nie nauczyla trzymac kalu w dupie i rozluzniac dupe dopiero jak siedzisz na kiblu? Chyba nie, bo mozg juz dawno gdzies wysrales po nogawce! A do tej co jest w ciazy, nie zapomnij powiedziec dziecku jakie straszne meczarnie musialas przejsc, zeby sie urodzilo, ze pisalas na forum, ze wolalabys juz nie urodzic i bys stara panna i ze pochwalasz takie podejscie. Jestes kolejnym zjebem kroju alicji tysiac... :O

Gość Michał121212
Rascator ty osierocony przez ojca lamusie. Stary was olal bo wiedzial, ze i tak gowno z ciebie bedzie i mial racje, jestes chorym lewackim chodzacym amebim kawalkiem smierdzacego psiego gowna! Stary to po tym jak cie matka wysrala i jak cie zobaczyl to powinien w kiblu spuscic!

Gość gość
15:04 Na tyczki z Toba nie chodzilam,pajacu. To nie Moja wina,ze wychowales sie bez matki i jest mizoginem,ktory nienawidzi wszystkich koiet. Nie wkaldaj mi w usta slow,ktore uslyszales od wlasnej matki :-p:-)

Gość Michal 121212
Chcialbym miec chociaz jedno dziecko,nie mowiac o zonie. Tak naprawde moze nawet nie byc dziewica..,widzicie,problem w tym,ze mam malego ptaszka i nigdy nie staje mi caly,jest taki poltwardy...nie bede w stanie nawet w Nia wejsc,no nie dam rady przebic blonki...ech do d**y z tym wszystkim.

Gość gość
Oooo i widzicie? Wyszło szydło z worka :D :D :D

Gość gość
To znowu ty od tej ciazy? Juz kilka lat jestes w 5 miesiacu ciazy. Moze idz z tym do lekarze bo to normalne nie jest...

Gość gość
16:50 Chyba cos Ci sie pomylilo Skarbie :-) Rozumiem,ze na forum tylko jedna kobieta ma prawo byc w piatym miesiacu ciazy? :-) heheh dobre

Gość gość
16:50 I jeszcze jedno...ciekawe jak odkrylas/es,ze "gosc" o ktorym piszesz to ja? Piszesz,ze jestem tu od kilku lat a To bardzo interesujace bo na kafeterii jestem od niedawna i glownie ze wzgledu na topik grudniowki 2016...ale jak czytam taki bullszit jak wypisuje autor to cisnienie mi sie samo podnosi.) zdradz swoja umiejetnosc to przetestuje na Baronie Pancernym jak pisze z goscia i udaje ,ze nie pisze :-)

Gość gość
Polki nie chcą mieć dzieci, bo kto by chciał mieć dziecko z kimś, kto najczęściej zostawia, kiedy dziecko okaże się chore, albo kobieta zachoruje. Faceci to nieodpowiedzialni gówniarze, którzy nawet po kilku latach małżeństwa potrafią zostawić, bo te c**y boją się śmierci w domu i najlepiej spie**olić.