Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MAMY!!!! Czy kupienie Graco Symbio za 450zl to dobry interes???

Polecane posty

Gość gość

moge kupic caly zestaw- wozek, nosidelko, nakladki itd za 450zl od osoby ktora znam. Wiem ze o wozek dbala i nie wciska mi szajsu. Powiedzcie czy to normalna cena i dobry wozek????

Gość gość
Cena bardzo dobra ale szczerze odradzam ten wózek. Miałam i sie cieszylam jak sprzedałam :) trzeszczy okrutnie, jest bardzo sztywny, zero amortyzacji. Jedynym plusem bylo kubelkowe siedzisko, dziecku bardzo wygodnie sie jechało kiedy jeszcze nie umialo siedzieć, tylko ze do spania kubelek nie jest fajny (moje dziecko nie spalo na spacerze). Przekladana rączka to tez taki chwyt marketingowy bo w zasadzie nie da się wtedy prowadzić wózka jak masz te większe kolka z przodu. Gondola mała, musieliśmy przejść na spacerowke jak dziecko miało 4,5 miesiąca. To byl moj pierwszy i najgorszy wózek, po nim miałam jeszcze 5 innych i Graco to zdecydowanie pomyłka.

Gość gość
Ja uzywam ponad rok juz i w zasadzie jestem zadowolona. To prawda ze ma słabą amortyzacje ale jesli masz chodniki to nie taki znow problem. Zgadzam sie tez ze ta przekladana rączka to chwyt marketingowy ale jest to wozek lekki, wszystko na kilk i lekko sie prowadzi. Przedtem mialam polskiego emjota i zlozenie go czy przelozenie siedziska to byl wyczyn. Ja za uzywany zestaw dalam 900 zl wiec ta cena za ktora mozesz kupic jest bardzo atrakcyjna. Sprawdz sobie zestawy nowe na allegro i używane bedziesz miala rozeznanie w cenach.

Gość gość
Dla mnie wózek masakra poza wyglądem. Zero amortyzacji, malutka spacerówka i to kubełkowa- czyli dziecko nie ma płaskiej pozycji. Nie polecę ci go chociaż mam go u siebie w sklepie. Teraz na topie są Anexy i powiem ci ,że tu masz fajną amortyzację, fajną spacerówkę no i rozkłada się na płasko. Polecam bo ludzie którym go sprzedałem są zadowoleni.

Gość gość
Wózek masakra!!!! Spacerówka kubełek i zero amortyzacji. Nie kupisz dobrego wózka za 450 złotych. Ja mam Anexa Sporta dałam 2000 zł ale jazda nim to przyjemność i nie sprzedam go na pewno na razie . Anex nie traci na wartości bo używane widziałam po 1700 złotych!! Pomyśl bo wózek super!!

Gość gość
Potwierdzam, Symbio to katastrofa. Kup sobie dobrego, sprawdzonego i ostatnio bardzo popularnego Anexa i zobaczysz co to znaczy dobry wózek

Gość gość
Polecam obejrzeć Anexa Crossa. Funkcjonalny , ładny i prosty w obsłudze. Graco Symbio to porażka...