Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak byc dla dziewczyny tym jedynym ?

Polecane posty

Gość gość

Tak jak dla niektorych facetow ich kobieta jest ta jedyna i zyc bez nie nie moga. Czy kobiety potrafia tak sie zakochac?

Gość gość
jak mają branie to nie

Gość gość
To nierealne, u kobiet uczucia bardzo szybko mijają i zaczynają się nudzić, tych jedynych w swoim życiu mają kilku, kilkunastu, kilkudziesięciu.

Gość gość
dzieki za odp. A juz chcialem sie zwiazac z pewna dziewczyna tak na powaznie , ale skoro tak to jednak dalej bede skakal z kwiatka na kwiatek. Trzeba kozystac z zycia puki jest jescze uroda i powodzenie

Gość żw24
Nieźle xD Chciałeś się wiązać, z kobietą na poważnie, a życiową decyzję podejmujesz po 2 krótkich wpisach (na 99% facetów), poważny gościu z Ciebie, nie ma co ^^ I sądzisz, że dla Ciebie jakaś kobieta będzie tą jedyną bo tak zdecydujesz (pod wpływem wpisów na kafeterii)? Emocje przejdą, obrączka wyląduje w schowku samochodu i powrót do skakania z kwiatka na kwiatek, żal mi Twojej przyszłej wybranki... Dobrze napisałeś "dla niektorych facetow", fakt niektórych...

Gość gość
spraw żeby wszyscy inni daleko wyjechali 💤 tylko wiedz, że nawet jak zostaniesz tylko ty, to dziewczyna może cię olać za puszczalską przeszłość

Gość gość
normalnie,wystarczy znalezć taką która marzy o takiej milości i jest monogamistką z natury ( np. ja) no i oczywiście szanować i kochać, bo jak facet skrzywdzi kobiete to choćby nie wiem jak kochała to odejdzie bo nie zniesie tego poniżenia

Gość gość
dokładnie

Gość Rossalinda
Jak się zakocha naprawdę to nie będzie widziała świata poza tobą ale uważaj bo jeden fałszywy ruch jeden chamski gest i jedna chamska odzywka i wszystko prysnie jak bańka mydlana, kobiety są b.wrażliwe i łatwo je urazić. Musisz dbać o miłość a będziesz na zawsze tylko ty.

Gość gość
Taaa, kobiety są bardzo wrażliwe ale na swoim punkcie, wystarczy jedno słowo konstruktywnej krytyki, wystarczy że facet nie spełni jednej jej zachcianki i miłość kobietom przechodzi. Z kobietą to jest dobrze jedynie na początku, bo gdy jest zakochana to udaje inną niż jest w rzeczywistości i zrobi dosłownie wszystko dla swojego faceta, ale po kilku miesiącach zacznie się koncert życzeń i wieczne narzekanie.

Gość gość
Jakie głupie wpisy tutaj widzę! Ludzie, wy płci nie pomyliliście? To kobiety są bardzoo uczuciowe i to one gdy się zakochają myślą o swoim wybranku prawie na 24h na dobę wtedy. I to wy panowie częściej odchodzicie, kobieta gdy kocha to potrafi trwać przy tyranie i nie umie odejść bo wciąż go kocha i myśli, że koleś się zmieni! Wy to chyba w żadnym związku nie byliście a się wypowiadacie, jakie to głupie, już nie mówiąc o żałosności autora

Gość gość
TU AUTOR. Dziewczyna , ktora mi sie podoba byla juz w 5 zwiazkach w ciagu ostatnich 5 lat wiec to chyba nie jest taka dziewczyna jak GOSC 01.00 dlatego sie zastanawiam czy mozliwe jest byc dla takiej dziewczyny tym jedynym. A z tym skakniem z kwiatka na kwiatek to byl gest desperacji spowodowany dwoma pierwszymi odp , ktore w wielu przypadkach sa rzeczywistoscia i pomyslalem ze z nia moze byc tak samo

Gość żw24
no wydaje mi się, że właśnie w szczególności jak facet jest tyranem to kobieta "nie umie odejść", a jak jest ciepłą kluchą, to woli odejść do tyrana xD albo trzymać się ciepłej kluchy z uwagi na pewne profity, ale nie jest on wtedy tym jedynym... uczucia trwają do póki nie jest nudno, na ogół bo każdy jest inny, jedna będzie trwać wiernie przy ostatnim flegmatyku inna może być w udanym na każdej płaszczyźnie związku, a z uwagi na swą kobiecą emocjonalność raz na jakiś czas zobaczy jakiegoś obcego typa, do którego nagle poczuje takie pożądanie, że zapomni o wszystkim innym, a później zawsze znajdzie sobie usprawiedliwienia, dzięki którym sama uwierzy, w to że nic się nie stało... i będzie taka sprawiać wrażenie żony idealnej (w końcu sama w to wierząc), a mąż rogacz ;/ to takie 2 w miarę powszechne schematy, a mało jest takich "wyzwolonych", co kwestie wierności omijają szerokim łukiem? myślę, że takich 100% wiernych kobiet jest mniej więcej tyle co 100% wiernych facetów, u nas nie opiera się to na uczuciowości tylko na zasadach, wartości budowane na uczuciach są bardzo podatne na wiele czynników, uczucia szaleją więc wartości są chwiejne, a zasady to zasady. Dlatego wydaje się, że wiernych kobiet jest dużo więcej niż wiernych mężczyzn, a jak by się dało w statystykach jakoś rozgraniczyć te subiektywnie wierne od tych bezwarunkowo wiernych to pewnie wyjdzie po prostu, że jesteśmy siebie warci ^^ więc nie ma co najeżdżać na przeciwną płeć czy uogólniać, różni ludzie, różne słabości ;p

Gość gość
mysle ze facet z zasadami potrafi panowac nad swoim popedem seksualny tym roznimy sie od zwierzat ze potrafimy to kontrolowac ( oczywscie nie wszyscy ) A moze jak facet p*****la w lozku , ktory nie daje kobieci 100 % zaspokojenia lub tez jest nudny w lozku nie lubi eksperymentowac albo nie ma odpowiedniego podejscia do danej kobiety , moze te czynniki sa powodem dla ktorych kobiety szukaja nowych wrazen? Bo jesli facet wystuka laske tak ze jej ci*ka spuchnie to po co bedzie szukac innego. A moze z jednym sypia z milosci a z innym dlatego ze jest atrakcyjny fizycznie w przeciwienstwie di jej ukochanego i moze gdyby miala atrakcyjnego faceta, super kochanka, ktorego kocha i ktory ja pociaga to tez nie szukalaby gdzie indziej czegos co ma w lozku

Gość żw24
w 5 lat 5 związków? może w każdym była wierna i za każdym razem marzyła, że będą już do końca razem, a jest jakąś naiwną trzpiotką czy po prostu ma strasznego pecha i 5 razy z rzędu nieporozumienie? jest jakieś prawdopodobieństwo, że tak było... Ty ją znasz, to może byś mógłbyś ją ocenić jako tako, i tak to generalnie trochę loteria. Jeśli to wrażliwa osóbka, a Ty będziesz o nią dbał i jej nie zawiedziesz, to pewnie możesz stać się dla niej tym jedynym ;p

Gość gość
jest wrazliwa , ale nie wiem czy dojrzala jesli chodzi o zwiazki bo skoro spalila sie raz, drugi, trzeci to mocno by sie zastanowila i poczekala zanim by weszla w czwarty zwiazek. Wim ze po pierwszym chlopaku bardzo cierpiala. Ponad rok z nikim nie byla ale to wtedy miala z 16 lat jak on ja zostawil, a potem to tej zwiazki dwa miesiace, pol roku, 8 miesiecy , a ten ostatni to nawet nie wiem ile. Nie wiem czy oni jej sie nudzili czy co, nie byli zbyt urodziwi

Gość żw24
nawiązując do gość są jeszcze takie, które mają męża co zrobi dla swojej ukochanej wszystko, zapewni jej bezpieczeństwo, miłość, zna ją doskonale i dobrze wie co w łóżku robić, po prostu sytuacja idealna, w której większość kobiet mogłoby zaoferować całe siebie w zamian, ale nie mało będzie takich, z potrzebą, żeby jakiś zły facet zerżnął je jak kawał drewna... a później wróci taka słodziutka, do swojego rogacza i będzie swoim zachowaniem utwierdzać go w przekonaniu, że jest dla niej tym jedynym, sytuacja idealna... chociaż mam nadzieję, że nie ma ich, aż tak strasznie dużo jak niektórzy twierdzą (wg. niektórych większość, ja sądzę, że może 1/3 a mam nadzieję, że mniej)

Gość gość
dlatego moze nie wiazac sie z kobieta , ktora naprawde sie kocha bo wtedy z zazdrosci mozna zwariowac, tylko z taka , ktora sie facetowi bardzo podoba i jesli go zdradzi to nie bedzie az tak bolalo.Zwiazek na zasadzie dobrej przyjazni, dogadywania sie i pozadania seksualnego

Gość gość
Ja np boję się wejść w związek z obawy przed zdradą , rozczarowaniem. Boję się że będę cirpiał, każdego dnia będę myślał czy moja dziewczyna czasem już kogoś nowego nie poznała itd itd ...

Gość żw24
no to najwyraźniej jest po prostu naiwną trzpiotką, może brzmi to obraźliwie, ale wg mnie to jeden z lepszych typów młodej dziewczyny, często idzie to w parze z wrażliwością , a trudno mi sobie wyobrazić, żeby taka mogła być wyrachowaną bździągwą ^^ Po prostu jest jeszcze młoda i niedojrzała, i grunt żeby trafiła na odpowiednią osobę, przy której stanie się porządną kobietą ;p

Gość gość
ona ma 23 lata jej pierwsze 4 zwiazki byle przed 20 rokiem zycia

Gość żw24
gość zbyt piękne, żeby było prawdziwe trzeba by umieć wyłączyć się na zakochiwanie no i bardzo wysokie prawdopodobieństwo, że jedna strona (zwykle kobieta) zaangażuje się w końcu emocjonalnie, a druga strona jeśli będzie się opierać głównie na atrakcyjności fizycznej, to zaraz spodoba się jej ktoś inny. Taki układ jest bardzo wygodny dla większości facetów, ale tego typu hedonizmy raczej nie kończą się dobrze, chyba że na gruncie dopasowania fizycznego i wspólnych pasji, z czasem obie strony się zaangażują emocjonalnie i może z tego wyjść solidne małżeństwo, ale to raczej rzadkość, a po drodze można skrzywdzić trochę ludzi ;/

Gość gość
Że strachu przed ewentualnym cierpieniem nie zakochać się? To jest nasze życie, wzloty i upadki, uniesienia i rozczarowania. Idealnie byłoby, by ta dziewczyna była dla Ciebie również tą Jedyną. Kochać, szanować, wielbić, troszczyć się, wyrozumiec, pocieszyć gdy trzeba, inspirować, wspierać, akceptować ją w całości, z jej np. dużymi stopami, czy zadartym noskiem.

Gość gość
,, bardzo wysokie prawdopodobieństwo, że jedna strona (zwykle kobieta) zaangażuje się w końcu emocjonalnie " to pieknie bzmi

Gość gość
*brzmi*

Gość gość
Ona nie była w związkach, ona chodziła z chłopakami jako nastolatka, i to jest normalny proces dojrzewania, poznawania płci przeciwnej. Kobieta potrafi się tak zakochać, w tym Jedynym na całe życie, ale ten Jedyny musi być dla niej wyjątkowy. Znam kilka takich kobiet.

Gość gość
Panowie, czy jesteście dzentelmenami dla swoich kobiet, dziewczyn? Począwszy od zaspokojenia najpierw kobiety seksualnie, poprzez otrzymywanie słowa, umówionych terminów, skończywszy na przepuszczaniu w drzwiach, podaniu filiżanki herbaty, zrobieniu kanapki??