Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

"Prawdziwy facet to..." i tu podstawcie aktualne kaprysy kobiety wypowiadającej

Polecane posty

Gość gość

to zdanie.

Gość gość
prawdziwy facet to bankomat consierge kierowca i frajer do dymania

Gość gość
yy nie wiem. na wiekszosc spraw nie mam zdania, bo nie wiem. xx pozdrawiam, dziecko we mgle :)

Gość gość
...nie zakladajacy durnych tematow na babskim forum...w ogole nie wiedzacy ze takowe istnieje :-P

Gość gość
... to ma 180 cm i jest przystojny i spelnia kazde zyczenie i kaprys.

Gość gość
Spokojny nudziarz przy ktorym poczuje sie bezpiecznie. Ktos,kto ze,mna porozmawia i nie bedzie sie tego obawial. Tego co sam czuje tez nie

Gość gość
bardziej uczciwy i zasadniczy od kobiety :) tylko byle mu te 2 cechy nie utrudnialy życia :D

Gość gość
Super, według większości postów jestem prawdziwym facetem!

Gość gość
Nie zrozumieliśmy się. Zalożyłem ten temat nie po to, byście się wpisywali. To paszkwil na kobiece roszczeniowe zachowanie i definiowanie prawdziwego mężczyzny zawsze według jej kaprysów i zachcianek, czyli zwykła pycha, uznanie siebie za pępek świata, a innych za sługusów, taką mają mentalność kobiety, które używają sformułowań typu: "Prawdziwy facet powien to i to, jest taki a taki, wygląda tak, a tak"

Gość gość
Sorry, ale mówi się, że prawdziwa kobieta powinna być delikatna i wspierać swojego faceta oraz troszczyć się o niego jak jest chory. Prawdziwa kobieta musi mieć długie, zadbane włosy, mały nosek i wydatne usta oraz mieć na czym siedzieć i czym oddychać. To działa w 2 strony.

Gość gość
No i musi wykazać się anielską cierpliwością. Powinna zawsze dobrze wyglądać i nosić seksowną bieliznę. Być demonem seksu i matką Teresą jednocześnie. Udawać, że facet jest zaradniejszy niż jest i chwalić go dla zasady. Powinna chcieć mieć dzieci i nie oczekiwać, że mąż będzie się nimi zajmował. Prawdziwa kobieta musi umieć gotować i piec. Uwielbia sprzątać i prać gacie swojego faceta. Dobrze zarabia i jest do bólu tolerancyjna. Wystarczają jej 4 godziny snu.

Gość gość
ostatni post wymiata...choc widzac poziom frustracji autora tego tematu to on sie na zadna kobiete nie zalapie, ani na prawdziwa ani nieprawdziwa