Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skupisko najbrzydszych mężczyzn to polska scena polityczna. zgadzacie się?

Polecane posty

Gość gość

Jacy oni są paskudni... Kaczor, Macierewicz, Schetyna ruski dziad z zębem ze srebra,Wałęsa, Rokita no same paszczury.. Kwaśniewski i Tusk ujdą

Gość gość
Skupisko najbrzydszych mężczyzn to polski Bałtyk. "Janusz"- o "Mariolkach" nie wspomnę to kwintesencja buractwa, zaniedbania, niechlujstwa i przywdziania na siebie co popadnie- z nieodłącznymi skarpetami "do wszystkiego" na czele. Polecam np. Chłapowo w tym zakresie. Doktorat z socjologii można napisać.

Gość gość
A ja uważam że tak z gęby to i tak nie przebijają polskich polityków. Co jeden to brzydszy. Koślawe oczka, duże oczka, łeb jak jajo, no dramat. Dzieci można nimi straszyć. A redaktorzyna Lis? Jaki ten koleś jest brzydki...

Gość gość
Prezydenci wszyscy po kolei od Wałęsy począwszy na buduniu skończywszy, same urodniki. Ale i tak w porównaniu z biskupami to misterzy universum. Jak widzę Dziwisza mam autentycznie odruch wymiotny. Te wszystkie kłamstwa, podłości, pycha, zachłanność, pogarda dla ludzi. Wszystko to odciska piętno na ich facjatach.

Gość gość
Dziwisz paskudny. Prawda.

Gość gość
Tak! To samo ostatnio do męża powiedziałam! :-D normalnie same oblechy!

Gość gość
Nie, kafeteria :P

Gość gość
Słuchajcie najgorszy oblech, ale taki serio NAJGORSZY to jest ten jak mu tam....ten gruby taki co ma małego syna...RYSZARD KALISZ. Wiecie co? nie moglam przypomniec sobie jego imienia i naziwska i wpisałam w google "gruby polski poseł" i od razu wyskoczył :D:D:D:D: ale mam bekę, na pierwszej pozycji juz jego zdjecie było na google :D:D:D:D