Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Błagam pomocy, czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

woczraj był u mnie moj chłopak, dotykał mnie w miejscach intymnych i pieścił, chciał się ze mną kochac ale nie mieliśmy zabepieczenia a ja mam dni płodne. NIe pozwoliłam zeby we mnie wszedł nawet na chwile. Wczesniej jednak zdjął bielizne i otarł się penisem o moje narządy :) po jakiejs chwili włożył mi palce. Czy moge w jakis cudowny sposób zajść w ciąże?

Gość gość
Zamiast się zabawiać, wróć na lekcje biologii. Gdyby to było takie proste, to ludzie nie uprawialiby seksu, a faceci nie mieliby wytrysku, bo i po co?

Gość gość
Życzę ci rozpustnico właśnie żebyś była i poniosła konsekwencje i żebyś ruszyła w końcu tym łbem...a nie się tylko szmaciła, dawała dotykać i Bóg wie co robić i jeszcze na publicznym forum o tym pisać. Byś się wstydziła!

Gość gość
do gość 14:55 nie ma opcji ze na penisie mógł miec płyn i jakos sie przedostał? Kurde, mam 19 lat i nigdy wczesniej sie nie kochałam. mozliwe ze panikuje....

Gość gość
wypowie się ktos jeszcze ?

Gość gość
na 99% nie jesteś w ciąży. Ale pamiętaj zawsze o antykoncepcji. Dobrze, że nie pozwoliłaś aby w ciebie wszedł. W twojej sytuacji plemniki musiałyby się dostać na jego palce a potem do twojej pochwy - jest to możliwe, ale wielce nieprawdopodobne. Następnym razem bądź bardziej ostrożna, bo nie zawsze ma się szczęście. Piszesz, że jeszcze nigdy się nie kochałaś. Jednak kiedyś ten pierwszy raz przyjdzie i ważne, aby odbył się dopiero wtedy, gdy będziesz gotowa. Jeśli nie byłaś jeszcze u ginekologa odwiedź go koniecznie przed rozpoczęciem współżycia - pomoże ci między innymi dobrać odpowiednią antykoncepcję. Powodzenia :)

Gość gość
Dziękuje za normalna i bardzo mi pomocna odpowiedz.

Gość gość
gość dziś Masz 19 lat i nie wiesz, jak zachodzi się w ciążę? Serio, odpuść zabawy.

Gość gość
Wiem, ale sama sie nakręcam. Wyobrazam sobie ze mogl miec mokra dłoń, był podniecony moze cos lekko poleciało a pozniej sie o mnie otarl wsadzil palce i wkrecam sobie ze moze jakos doszlo do zapłodnienia

Gość gość
Jakby ktos się jeszcze wypowiedzial to byłabym wdzięczna ;)

Gość gość
na 99% nie jesteś w ciąży. na 1% jesteś w ciąży

Gość gość
Daj sobie z tym spokój z taką wiedzą.

Gość gość
Wiem jestem głupia i panikara.