Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Może się to wam nie spodoba, ale uważam że gwałt powinien być legalny

Polecane posty

Gość gość

mam nadzieje, ze dojdzie do tego że w każdym kraju bedzie mozna legalnie każdego zgwałcić

Gość prawictwoi pospolite 152
przecież jest legalny w krajach muzułmańskich

Gość gość
Tylko gwałt na kobiecie powinien być legalny bo jest zgodny z prawem natury i kobieta czerpie z niego przyjemność.

Gość gość
na kazdym powinien byc legalny gwałt bez wzgledu na wiek powinna byc calkowita wolnosc seksualna

Gość gość
ciekawe czy jakby cię zgwałcił brutalnie murzyn pedzio to mówiłbyś to samo, autorze :)

Gość gość
tak bo jestem za wolnoscią seksualną dla wszystkich popieram masonerie

Gość gość
anarchia nie równa się wolność debilu

Gość gość
17:24 Nie denerwuj się bełkotem psychicznie chorego ;) X Autorze oczywiście jak zawsze masz rację :P Na Twoim miejscu zaczęłabym zbierać podpisy.

Gość gość
Dlaczego chcesz, żeby gwałt był legalny, autorze? Zakładam, że jesteś brzydkim, pryszczatym frajerem, który nie ma innego sposobu, żeby zdobyć dziewczynę :D

Gość gość
gość dziś Tylko gwałt na kobiecie powinien być legalny bo jest zgodny z prawem natury i kobieta czerpie z niego przyjemność.-----twoja matka ci to powiedziala?? interesujace....

Gość gość
:D

Pamiętam, jak kiedyś żona wysłała mnie wieczorem, bym wyrzucił śmieci. Wkoło ciemno, jak, nie przymierzając, w d***e u murzyna, cisza, aż w uszach dzwoni. Wszedłem do tego betonowego bunkra, w jakich ustawia się teraz kubły i nagle... Jak mnie ktoś w łeb nie rąbnie. Narzucili mi szmatę na głowę i wciągnęli do auta. Bałem się jak diabli, serce waliło jak młotem, a oni wieźli mnie gdzieś w nieznane. Na miejscu okazało się, że porwały mnie trzy atrakcyjne brunetki. Z cynicznym uśmiechem powiedziały, że biorą mnie na całą noc i będą wykorzystywać. Odczułem taką ulgę, że zacząłem się niepokoić, czy z tego luzu i idącą za nim wiotkością, stanę na wysokości zadania i dam się wykorzystać należycie. Niepotrzebnie się sromałem. Zaprowadziły mnie do kuchni, wcisnęły do rąk szmatę i kazały zmywać naczynia. Do czwartej rano :classic_cool:

Gość gość
geje powinni gwałcić hetero, to byście się przekonali jaka to przyjemność zboki :O