Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie lubi jak sie do niej mowi moja ukochana ?

Polecane posty

Gość gość

Mam taki problem komplementuje taka dziewczynę, która mi się bardzo podoba i przeciwko jej wyglądu słodząc jej jest wniebowzięta.Gdy jej mowie "moja ukochana" to od razu mnie spławia. Kobiety nie da was się zrozumieć !

Gość kwaśna Antonówka
spróbuj: moja ty tępa dzido. współczesne nie omdlewają na średniowieczne komplementaski

Gość gość
boi się miłości autorze czy ty tego nie widzisz?

Gość gość
Lechcesz jej ego ale nir widzi w tobie potencjalnego kandydata na faceta to i sie oburza, a pani wyżej widać taka sama

Gość gość
hmm boi się miłości ( to wiele dla mnie znaczy ), dziękuje to są bardzo cenne słowa i wezmę sobie je głęboko do serca. Nie wiedziałem że mogę rozkochać takimi komplementami.

Gość gość
Wiesz, według mnie jest to taka reakcja typowo lękowa. Ona chciałaby prawdopodobnie luźnych, swobodnych relacji bez zobowiązań. "Moja ukochana" to są słowa, które zobowiązują do odpowiedzi. I na pewno nie można na nie odpowiedzieć obojętnością. Może nie jest gotowa do relacji głębszych. A zapytaj dlaczego ona tak reaguje. A może ona nie kocha tak bardzo, jak ty kochasz. I tym gestem chce to okazać. Ale zmięknie...będzie to słyszała często, to zobaczysz że jednak spawa przyjmie inny obrót. :)