Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

o co mu k...a chodzi...?

Polecane posty

Gość gość

mam koleżankę, ona ma brata, którego znam tylko z widzenia dosłownie, nie zamieniliśmy słowa. Napisał mi na fb a że jestem miła odpisałam..i żałuje.. No codziennie pisze: Cześć, siema, lub hej Co słychać lub co u CB potem aha i temat się urywa. Zadaje czasem jeszcze jedno idiotyczne pytanie w stylu opalasz się..ta o 19 godzinie albo jakich piosenek słuchasz a mi aż ciśnienie skacze. Co to k...a przedszkole a potem cisza. Ewidentnie nie mamy o czym rozmawiać. PO co ten gość pisze. Gdyby był obcym to bym go zjechała a może zapytać się go wprost po co pisze? Nie chce być nie miła. Mogłabym też rozmowę pociągnąć - jestem wygadana i otwarta ale wkurza mnie gość i nie chce,... http://artystycznadusza5.blog.pl/

Gość OdkrywcaDziórek
może sie podkochuje a skoro jesteś wygadana nie wie jak zacząć rozmowe

Gość gość
tez mi sie tak wydaje, ze mu sie podobasz, ale jest niesmialy i nie wie co napisac

Gość gość
Ale jakie to ma dla mnie znacznie? Tylko mnie wkurza!

Gość gość
O i dziś znów to samo. Cześć co słychać, czemu nie idziesz leżeć ha ha co to ku.a jest? I ani me ani be i yhym i idzie w piSdu. ( z) Następnym razem nawet nie napisze cześć bo po co?

Gość gość
spokojnie laska , On Cię kocha a Ty Go onieśmielasz i tyle może Ty zagadaj albo zadzwoń i zobaczysz nie skreślaj Go ,bo może się okazać że jest fajny:)