Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest tu ktoś kto ma spore braki w uzębieniu ?

Polecane posty

Gość gość

chodzi mi głównie o siekacze. U mnie syt była taka że mam (a właśviwie miałam ) od dzecka traumę przed dentystą ,bo w s.p mielismy dentystę rzeznika ,to były lata 80/90 8 klas i dentyści w szkole. Pózniej na studiach zaczęły sie moje kłopoty z zębami i tak panicznie bałam się wiercenia że szłam prywatnie pod narkoze i rwałam . Koło 30-dziestki mój brat zaprowadził mnie do swojego przyjaciela młodego stomatologa i tam dopiero poznałam że da się inaczej ,bez bólu ,w miłej atmosferze. Połatałam co mi zostało i przestałam sie bac dentysty. Teraz mnęło 6 lat i stare plomby powoli trzeba wymieniać ,a brak wiekszosci trzonowców mocno utrudnia życie i na prawde wplywa na wygląd twarzy ,wygląda się starzej. Brakuje mi w dolnym łuku po lewej 8,7,6 i 5 , po prawej 6 i 5 Górny łuk po lewej wszystkie poza 8 ,po prwej brak 8,7 i 5 Jak łatwo sięzorientowac góra i prawy dolny łuk można zrobić mosty ,powoli bo to spora kasa ,ale co z lewym dolnym łukiem ? Dentysta proponuję protezę -koszt takiej ze średniej półki 1800 zł -wyjmowana . Ja bym chciała implanty by zawiesic mosty ale dobry fachowy implant to 4-5 tyśa potrzebuję dwóch bo na jednym nie zawiśnie. chetnie popisze i wymieniesię doświadczeniami z osobami o podobnych problemach.

Gość gość
up czy cała kafeteria ma pełne białe uzębienie jak z reklamy ?

Gość gość
up

Gość gość
no ja też nie mogę narzekać, ale to zasługa dobrego stomatologa:) Polecam klinikę do której chodzę www.bezbolesnie.pl, mają w swojej ofercie też implanty, koleżanka u nich miała robione i jest bardzo zadowolona.