Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polka w Kanadzie

Kanada praca i zycie

Polecane posty

Gość gość
To prawda że tam łosie chodzą po ulicach?

ha ha smieszne pytanie :-) Zdaza sie, ze spotyka sie losie przechodzace przez droge w okolicy lasow . Sa nawet znaki w Kanadzie poza miastami uwaga na lesne zwierzeta losie czy sarny . Rowniez w Polsce widzi sie sarny poza miastem gdy mija sie autem lesne tereny czy polany. W miastach raczej losi nie ma chyba ze w zoo :-)

Gość gość
Zalatw mi LMIO a jade z miejsca bo mam wize do pazdziernika z IECu

Gość gość
A są leśne ssaki

Gość gość
LMO juz nie ma jest teraz lmio. Siedze w uk a do kanady mam roczna wize pracownicza ktora mi sie konczy w pazdzierniku. Zrezygnowalem z kanady na rzecz uk gdyz nie mampracodawcy ,ktory mi wystawi taka wize a na nielegalu nie bede siedzial. Stad moje pytanie

Gość gość
Ok, załóżmy że nie jesteś trolem.To ile murzynów i ciapków już cię ruhało?w końcu jesteś polką za granicą więc wiesz.A Kanada to p******y śmieszny kraik głupich zalosnych ludzików, tylko przyroda mi się tam podoba.Szalom, pozdrawiam z Tel Avivu.

Gość gość
Dobrze wiesz,ze w kanadzie bez wizy pracowniczej mozna sie cmoknac co najwyzej na zwiedzaniu tylko ale nie ukladaniu sobie zycia.

do gosc z dziś ale ty masz Letter of Introduction wazny do pazdziernika ? wyjasnij wiecej bo jesli tak to szkoda marnowac roczna wize z IEC bo tez drugi raz dostac nie latwo i z innej kategorii trzeba

Gość gość
Tak musze wykorzystac do pazdziernika. Drugiego juz nie dostane bo mam 35 lat skonczone. Mialem jechac do toronto i nawet prace sobie zalatwilem z okreslonej grupy i chcialem przedluzyc sobie work premit przez program exp class po przeprocawaniu roku ale zmienili przepisy na punktowe i brakuje mi punktow,wiec zrezygnowalem bo na rok mi sie nie oplaca jechac. Moja jedyna opcja to LMIO

Gość gość
Niestety nie interesuje mnie manitoba czy sasak i zaawa w programy prowincjonalne

czy mozesz polubic moja strone na fb to bede wiedziec mniej wiecej z kim pisze nastepnie na fb podam ci wiecej pomocnych informacji szkoda marnowac roczna wize IEC sa opcje dostania lmio zalezy co sie umie robic , jakie ma sie kwalifikacje

Gość gość
prosze :)

Gość Alkena
Jeśli szukacie pracy za granicą np. w Holandii i Niemczech to zobaczcie sobie te oferty pracy- http://marvelpc.eu/ Uważam, że sobie warto je przejrzeć.

Gość Konrad92
Tak!

Gość gość
Ja chce mieszkac z toba w Kanadzie przyjmiesz mnie mezczyzna 34 lat

Gość gość
Co za szmata, brzydka jakas z ryja to juz wogole.... Wez sie k****o za robote a nie sie na kafe reklamujesz I w peezde sobie wsadz ta swoja pozal sie boze strone na FB. Beztalencie jestes I tyle daj sie murzynom do ******** w tym Calgary bo tylko to potrafisz znam cie nie od dzis murzynski lachonie. jak chcesz to moge ci ciekawe rzeczy napisac na scianie na FB na twoj temat murzynska k*****.