Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Winon

pytanie z ciekawości do kobiet

Polecane posty

Gość Winon

na przystanku autobusowym typu MZK w większym mieście wsiadła 'lasencja' do autobusu MZK w kusej sukience , skasowała bilet i inne pierdoły i wybrała wolną miejscówkę tuż obok mnie i siadła na krzesełku pokazując swoj***ardzo długie nogi z lekka opalone , więc moje pytanie , co zrobi kobieta , gdy powiedzmy 'omyłkowo' położę swoją dłoń na jej kolanie ? czy zaliczę w 'twarz' od kobiety i wyzwie mnie od zboczeńców i chamów oraz prostaków , czy pozwoli abym zaprosił kobietę na kawę ?

Gość gość
Chyba lepiej sie spytać niż kłaść rękę bo wezmie Cię za zboczenca niewyzytego

Gość gość
No ty chyba zartujesz?? Pchasz sie z lapami do obcej osoby i oczekujesz ze z toba pojdzie na kawe??

Gość gość
Spróbuj. To zobacZysz .

Gość gość
Jabym sie zrobila mokra :D

Gość Winon
dziewczyny , czyli porada , doradźcie facetom, jak powinno być w takiej sytuacji , gdy facet chce poderwać kobietę i zaprosić na 'przysłowiową kawę' , jak sądzisz , czy facet powinien zapytać w autobusie MZK : - piękna kobieto , czy zechcesz i pozwolisz się zaprosić na kawę za chwilę w kawiarni ? To wiadomo, kobieta powie NIE i koniec rozmowy , więc , jak zapytać kobietę ?

Gość gość
Normalnie czy chcialaby sie spotkac na kawe

Gość Panna lekkich obyczajów
Większość kobiet na pewno zareagowałaby negatywnie.

Zapytaj o godzinę, tylko wy wszyscy w telefonach siedzicie, ale jeśli nawet to spróbuj niewinnie zagadać. Gdybyś przekroczył cielesną granicę, jak w banku masz że ucieknie gdzie pieprz rośnie{w najlepszym wypadku}.

Gość gość
"piękna kobieto"? Co to za zwrot? :D Nie lepiej najpierw o czyms pogadac a potem dopiero zapytac o ta kawe?

ja bym zbladła ze strachu i przesiadła się na inne miejsce jak najszybciej ja też lubię pokazywać swoje zgrabne nogi i nie po to, żeby mnie macał zbok jak Ty tylko żebyś się mógł obejść smakiem, chamie. nie ma chuja we wsi, od dziś siadam tylko na pojedynczych, albo w ogóle

więc , jak zapytać kobietę ? x jak człowieka nie jak okaz w muzeum nie jak dziwkę po prostu czy zechciałaby pani napić się ze mną kawy, ponieważ zainteresowała mnie pani swoim stylem/miło by było się bliżej poznać, jeśli jesteście zbliżeni wiekiem - forma Ty, chyba że jesteś pod 40kę, zerowy kontakt fizyczny, jeśli po raz pierwszy z kimś rozmawiasz, to chyba jasne? to nie Hiszpania.

Gość gość
w Hiszpanii nikt nie ma takich "problemów" :-)