Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stworzyłam front razem z moją matką przeciwko tesciowej i mojemu męzowi

Polecane posty

Gość gość

O wszystko się teściowa czepiała od momentu naszej przeprowadzki, ostatnio mój mąż zaczął brać jej stronę. Powiedziałam wszystko mojej mamie i razem stworzyłyśmy front obrony.

Gość gość
no i co- mysisz,ze z tym daleko pociagniecie? Lepiej od razu wziac rozwód.

Gość gość
Nie po to brałam ślub aby sie rozwodzic. Tesciowa mnie upokarza na kazdym kroku ciagle zaczepki, ja placze całe dnie w pokoju, nie wpsuzczam a jej a jak przyjdzie maz to ona pierwsze co to ze ania siedziala znowu w pokoju caly dzien nic mi nie pomogla, jak by nie wiedziala ze ona mnie tak upokarza

Gość gość
Najeżdżając na swojego męża nie wygrasz tej walki udowodnisz że teściowa ma racje

Gość gość
Chcesz miec w domu wojne do konca zycia, kazdego dnia?- twoj wybor.

Gość gość
autorko , ja mam podobnie , po przeprowadzce do teściów sielanka w moim małżeństwie się skończyła , nasz związek się wali , jest coraz gorzej , teściowa buntuje męża przeciwko mnie , tak go zmieniła że nie do poznania. Ale mąż tego nie widzi i w kłótni zawsze ale to zawsze bierze stronę swojej mamusi , tatusia i siostruni , tak ja oprócz teściów wrednych mam jeszcze szwagierkę ...:( Mojej mamie o tym powiedziałam i ona jest po mojej stronie , zresztą nie tylko ona , moje koleżanki też przyznają mi rację że mąż się zmienił, także witaj w klubie autorko

Gość gość
Dziewczyny, jedynym słusznym rozwiązaniem jest front z mężem! Jestem 15 lat po ślubie, trochę przeszliśmy chociaż nigdy nie mieszkałam z teściami. Zbudowaliśmy jednak dom na działce darowanej przez teściów... to inny temat, na szczęście już zamknięty. Mąż zawsze był po mojej stronie, nawet kiedy nie znał sytuacji to stał murem za mną. To mnie wzmocniło i dało trwały fundament naszemu małżeństwu. Po kilku latach teściowa przestała się wtrącać. Na pewno dużo trudniej jeżeli się mieszka razem, więc pierwsza kwestia spróbować się uniezależnić, wyprowadzić. A z mężem budować wspólny front, nie z mamą przeciw mężowi, bo to związek pogrąży.

Gość gość
hmmm a ja mam 2 pytanie, po pierwsze poco mieszkacie z tesciowa? idzcie na swoje a 2 jak mozesz sobie siedziec calymi dniami w pokoju? tzn ze nie chodzisz do pracy i jestes na utrzymaniu mężai żerujecie na tesciowej? soryyy to może sie wkurzyć

Gość gość
Mieszkam bo żona powinna wprowadzic sie do meza i rodzina meza powinna nam pomagac, tesciowa ma ogromny dom, maz jedynak nie bylo sensu szukania nic innego wiec uznalam po lsubie ze to najlepsze dla nas wyjscie.

Gość gość
o widzisz i tu sie myliłaś z tego co widze wśród znajomych to włąsnei mieszkanie z teściowa to nie jest najlepsze wyjscie a najgorsze... prawie zawsze są zgrzyty

Gość gość
buhahaha

Gość gość
Ale po co własne jeżeli jej syn jest JEDYNAKIEM! Wiec to bedzie jego i moje, ona mi tak uprzyksza zycie, wczoraj przyszla do mnie i pokazala mi rachunki za telefon ile wydzwonilam, wyplakalam sie potem u mamy ze ona mi cos takiego zrobila

Gość gość
A czemu sie dziadowko do swojej mamy nie wyprowadzisz?zobwczymy czy ona nie liczylaby rachunkow....zreszta to chyba prowo

Gość gość
Moja mama sama mi powiedziala ze to rodzina meza powinna dbac o nas, bo po slubie tak to wyglada

Gość gość
Nie masz telefonu komórkowego tylko dzwonisz ze stacjonarnego teściowej

Gość gość
No to est telefon u tesciowej, tu mieszkam wiec skorzystałam co ja nie normalna mam byc i nie krozystac?

Gość gość
Prowo tej psycholki od pomagajacej rodziny,to swir kafeteryjny od dawno tak bredzi

Gość gość
jakiej pomagającej rodziny?

Gość gość
W kazdej prowo wypisuje,ze rodzina ma pomagac,to dekiel .

Gość gość
Wiecznie to samo zdanie,"rodzina meza powinna nam pomagac"tylko zamiast rodziny meza wystepuje tez np.szwagierka,poznaje juz ta idiotke z kilometra,prowokatorka za dyche.

Gość gość
Ta ta kretynka od bicia po ryju,tez wiecznie zaklada prowo,ze ktos kogos po ryju nawalal,przypadek beznadziejny.

Gość gość
Faktycznie to ta sama psycholka,nawet zdania sie powtarzaja,stali bywalcy kafe wiedza o co chodzi :-)

Gość gość
Ale t o juz bylo,jedziesz z ta sama prowo od dawna,lecz sie na ten durny łeb.

Gość gość
AUTORKA jest świrnięta a wpis PROWOKACJA!!! Gdyby była faktycznie taka sytaacja to autorka wyleciałby od tesciowej na kopach ha ha ha. Autorko dawaj dalej,jestes głupia ale przecież możemy się pośmiać co jeszcze wymyślisz.