Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nela94

on wie, że ja mam kogoś..

Polecane posty

Gość nela94

Cześć dziewczyny ! Potrzebuję porady.. Poznałam ostatnio fajnego chłopaka.. nie były to zbyt miłe okoliczności.. Chłopak chciał ode mnie numer, bardzo nalegał o to jego kolega ale z racji tego, że nie było na czym zapisać to stwierdziłam, że lepiej będzie jeśli znajdzie mnie na fb. Podał mi imię i nazwisko chłopaka.Ja nie wytrzymując znalazłam go na fb i zaczepiłam w końcu on napisał do mnie, zresztą bardzo miło mi się z nim rozmawiało. Na koniec on powiedział, że musi iść, ale jak będę w pobliżu to żeby wpadła w odwiedziny, i że będziemy w kontakcie.. On wie, że ja mam kogoś .. Natomiast mój obecny związek nie ma sensu. Od dawna nam się nie układa. Dlatego pomyślałam, że może warto by było w końcu kogoś poznać a nie tylko cierpieć w beznadziejnym związku. Nie wiem co mam myśleć o tym facecie . Przecież chciał mój numer. Im dłużej nad tym myślę to co raz bardziej stwierdzam że to chyba była jakaś gierka a ja po prostu jestem ślepa.. doradźcie coś :(

Gość gość
Taki facet czy dziewczyna co nie potrafi się ustabilizować i zaden nie pasuje jest nieudacznikiem życiowym.

Gość gość
dlacego sam nie podszedl do ciebie tylko kolege wyslal. To dziecinada jaks

Gość żw24
ale nie przyjdzie do głowy, żeby przed rozpoczęciem jakichś poszukiwań, najpierw zakończyć bezsensowny związek? ile takich sytuacji jest przedstawionych na tym forum, a jak mało ludzi jest fair...